Конър Макгрегър направи интересно предложение на своя бивш съперник Дъстин

...
Конър Макгрегър направи интересно предложение на своя бивш съперник Дъстин
Коментари Харесай

Конър Макгрегър предложи благотворителна битка на Дъстин Порие

Конър Макгрегър направи забавно предложение на своя някогашен противник Дъстин Порие. Бившия двоен първенец пожела да създадат благотворителна ММА среща в Ирландия на 12-ти декември. " The Notorious " изключва UFC от схемата и щял да подари половин милион $ за благотворителната организация на Дъстин. Срещата щяла да бъде показно, чиято цел е единствено и само щедрост.

Макгрегър твърди, че взе участие в доста такива акции и помагането на другите е близо до сърцето му. В срещата няма да има кантар, а разпоредбите ще са общоприети за ММА пердах. Конър щял да покрие всички разноски за пътуването на Порие, както и неговото семейство. Бившия краткотраен първенец незабавно отговори за това предложение и показа, че приема.



Порие има вяра, че тази среща ще помогне на доста хора в затруднено състояние. Най-лошото копеле в ММА / Хорхе Масвидал / също се развълнува и показа, че на драго сърце ще гледа Макгрегър и Порие и дори щял да подари пари. Конър и Порие се биха през 2014 година в категория перо. Тогава Макгрегър го нокаутира за минута и 46 секунди, което му донесе бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР