Конър Макгрегър и Тони Фъргюсън размениха интересни изречения в социалните

...
Конър Макгрегър и Тони Фъргюсън размениха интересни изречения в социалните
Коментари Харесай

Конър с неочакван отговор на предизвикателство от Фъргюсън


Конър Макгрегър и Тони Фъргюсън размениха забавни фрази в обществените мрежи.

Фъргюсън ще “стои на скамейката” до момента в който първенецът в категория “перо” Макс Холоуей и Дъстин Поиер организират своя дуел за краткотрайния шампионски пояс в леката категория на UFC. Дотук се стигна откакто Фъргюсън отхвърли на UFC да се бие на 13 април. Тони към този момент бе държал краткотрайния пояс един път, само че той му бе лишен от управлението заради травма. Разбираемо е, че 35-годишният спортист не желае обстановката да се повтори и евентуално се усеща афектиран и излъган от случилото се.

Използвайки Twitter, Тони Фъргюсън добави името на някогашния първенец в две категории на UFC и се опита да провокира непосредствено ирландеца. Отговорът на Макгрегър не беше това, което сме привикнали да виждаме от остроумния и избухлив темперамент на Конър:

If we have the ability to go back, Tony. Then we have the ability to go forward again!
I wish you well and am praying for you as a fellow colleague.
Respect to my Paradigm familia.
Yours sincerely, Burger King. https://t.co/71YwROhTbo
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) February 26, 2019
“Ако имаме опция да се върнем обратно, Тони, тогава имаме опция да вървим напред още веднъж! Пожелавам ти всичко най-хубаво и се апелирам за теб като мой сътрудник.”

Макгрегър ще може да се състезава още веднъж през месец април. Понастоящем той е отхвърлен от присъединяване в професионални ММА боеве заради ролята му в мелето, което се случи след борбата му с Хабиб Нурмагомедов. Президентът на UFC Дана Уайт съобщи, че Макгрегър няма да се бие през април и почитателите ще би трябвало да почакат повече, с цел да видят умелия войник в клетката още веднъж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР