Конър Макгрегър е готов за голямата битка този уикенд. Звездата

...
Конър Макгрегър е готов за голямата битка този уикенд. Звездата
Коментари Харесай

Макгрегър се закани жестоко на Порие

Конър Макгрегър е подготвен за огромната борба този уикенд. Звездата на UFC ще влезе в клетката с Дъстин Порие в основната борба на UFC 264, което ще се организира в Лас Вегас, пишат сътрудниците от mma.bg. Битката им ще бъде трета и в лека категория, а този, който завоюва ще получи късмет за купата.

Очаквано Макгрегър е новобранец, тъй като преди няколко месеца Порие го победи с нокаут във втората им среща. Определено има много напрежение върху Конър, който печели единствено 1 от последните си 4 борби в бойните спортове.

" Тhe Notorious " разкри, че тежестта му е на равнище и няма самообладание да стъпи на везната. В последно време Порие приказва доста по негов адрес, а Конър се закани, че ще го накара да си заплати.

Ето какво показа Макгрегър пред почитателите онлайн в Инстаграм:

" Тренировките са добре. Напълно съм фокусиран и всичко беше ММА за мен. Бях ангажиран с доста работа и се потопих в ММА. Готов съм да ви дам шоу. Готов съм за пердах. В сряда ще хвърча до Вегас. Тристан Кенеди е с мен, той е доста добър диетолог. Заради него съм в най-хубавата форма в живота си.

Влизам в това събаряне на килограми с доста сила. Теглото е на равнище. Вълнувам се от това, че ще се кача на кантара. Тялото ми е готово и върших тежки тренировки. Правих по 3 тренировки дневно. Няма да се разпръсквам и съм фокусиран върху това да си свърша работата.

Имам доста оръжия, които да употребявам във вечерта на багра. Порие желае ММА и ще го получи. Ще има конференция, която ще е в деня преди кантара. Феновете ще са там, което е добре. Порие приказва доста напоследък, само че сигурно ще си заплати. Няма да е красиво ".

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР