Конър Макгрегър безспорно е атлет от световна класа и притежава

...
Конър Макгрегър безспорно е атлет от световна класа и притежава
Коментари Харесай

Защо се задъхва Конър Макгрегър

Конър Макгрегър несъмнено е спортист от международна класа и има възхитителна физика, която му разрешава да смъква съперниците си единствено с по един удар.

Ирландският ММА първенец към този момент повече от година и половина не е стъпвал в осмоъгълника, само че се чака това да се случи в идните месеци, когато най-вероятно ще се бие с Кхабиб Нурмагомедов.

Напоследък в мрежата се появяват клипчета и фотоси от тренировки на Конър, което накара експертите в региона още веднъж да стартират да приказват за стила и подготовката му.

Един от дребното проблеми, които Макгрегър има в спорта, е неналичието на въздух и задъхването в по-късните стадии на дуелите, като мнозина се чудят за какво това е по този начин, при все това ирландецът постоянно наподобява във феноменална форма.

В подкаст на Джо Роган от тази седмица, ММА боецът Фирас Захаби хвърли светлина по въпроса и изясни, че казусът на Макгрегър е генетичен и се дължи на метода, по който мускулите му всмукват О2.

Захаби означи, че мускулните нишки на ирландеца могат да произведат огромно количество сила за малко време, само че потокът от О2 понижава при по-продължително натоварване.

Това е нещо изцяло обикновено и в действителност е повода Макгрегър да има толкоз мощ в ударите си. Повечето от дуелите на Конър са приключвали още в първи рунд, тъкмо тъй като ирландецът е кадърен да нанесе доста и мощни удари при започване на мача.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР