Кон, който помага в терапията за деца със специфични нужди,

...
Кон, който помага в терапията за деца със специфични нужди,
Коментари Харесай

Кон за терапия на деца изчезна мистериозно, откриха го след денонощие

Кон, който оказва помощ в лечението за деца със характерни потребности, беше открит след 24-часово мистериозно изгубване.

Морал е един от жителите в базата на Сдружение " Конна терапия ". След като изчезва през вчерашния ден, хората от сдружението разпространиха пост във " Facebook ", споделен над 10 хиляди пъти.

" Ако някой го е прибрал, дано го освободи, той ще се прибере самичък. Ако е арестуван принудително - апелирам да преосмислите постъпката си, която е пагубна за доста деца ", прикани от сдружението.



След едно денонощие Морал се връща при стопаните си. Как е липсващ и дали някой го е върнал, остава мистерия, описа в Веселина Фелдман - създател на сдружението.

" Той през вчерашния ден изчезна тук от поляната до стопанството, което ние считаме, че няма по какъв начин да стане без човешка интервенция, защото си познаваме добре конете. Кобилата, която е лидер на стадото, е с GPS и ние от самото начало знаем те къде се намират. Преглеждайки трака, който те са минали, е естествена обстановка. Те са били тук. Не са били подплашени или нещо да се е случило. Просто изчезна мистериозно ", описа Фелдман.

Загубата му би разрушило доста сърца, най-много на родителите и децата, които посещават стопанството - сред 70 и 100.

" Нямаше да имаме и по какъв начин да продължим нашата работа ", уточни Фелдман.

Тя не изключва вероятността Морал да е събудил морала у похитителите си, в случай че в действителност е бил похитен, откакто са видели обявата във " Facebook ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР