Комунистите най-обичат чуждите пари, да ги вземат както през 1944

...
Комунистите най-обичат чуждите пари, да ги вземат както през 1944
Коментари Харесай

Борисов пред КРИБ: Вдигайте заплатите, ще толерираме бизнеса

" Комунистите най-обичат непознатите пари, да ги вземат както през 1944 година и за една нощ са иззели всичко и къщите, и предприятия и са ги банкрутирали. За каква рейтинг реализация приказват? "

Така се обърна към бизнеса министър председателят Бойко Борисов, който приказва на Петия бал на КРИБ, написа izbori.bg.

Той не пропусна да напомни Чернобил, сподели, че в оммента се излъчва сериала и сподели, че затова  сме преди всичко по ракови болести.

" На 1 май ни изкараха манифестация да вършим, когато тъкмо дъжда беше, тези ПРЕСТЪПНИЦИ! ", ядосано сподели за комунистите Борисов.

Той съобщи, че е извънредно удовлетворен от заводите, които са високотехнологични, само че уточни, че с цел да се връщат служащите в тях, трява да се подвигат и заплатите, нещо, за което той е в непрекъснати диалози със синдикатите.

" На нас може да разчитате ние налозите -  няма да ги пипаме, това е най-хубавата среда. На финала сме за чакалня на еврозоната, ще се подсигурява сигурността на вложенията, да не приказваме, че сме в общото европейски семейство, който не желае по този начин, има Европа и на втора скорост,  и тука е мястото да ни помогнете ", обърна се към бизнеса министър председателят.

" България се оправи с миграцията, това извънредно моя заслуга с помощта на външната ми политика ", сподели Борисов, само че подсети, че това не е даденост и напомни времената, когато през границите ни минаваха стотици мигранти.

" Може да разчитатае на нас да продължим да толерираме дребния, междинния и едрия бизнес, ще продължим да ви натискаме за заплатите ", разгласи още Борисов.

По мотив концепцията си за унищожаване на таксите в детските градини, той сподели, че с финансовият министър Владислав Горанов са решили друго -да построят колкото се може повече детски градини, дамите да работят наедно, да има децата им къде да бъдат отглеждани. Кзавали хората, добре е като няма такси, само че аз няма къде да изпратя детето си в детска градина или ясла, изясни смяната в решението си Борисов: Казахме колкото липсват ясли, ще отделим милиард в случай че би трябвало, в това има смисъл. "

По мотив предложенитео на Движение за права и свободи да бъде понижен налога на хляба и медикаментите министър-председателят сподели: " Да понижим налога на хляба, а за какво не и на месото и на млекото? Безплатно няма, не може всичко да е гратис. Приходните организации работят на макс, по тази причина има пари в страната. Защо Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия когато управлявахте, не направихте тези промени, имаше единствено дефицити, а в този момент когато видяха, че и полиция, и прокуратура и митници работят, и видяха, че сме заделили парите за самолетите, желаят да падне Данък добавена стойност. Хубав популизъм е това, това нервира, ще похарчите парите и ще фалирате страната, като желаете да сте на власт, няма през две години да идваме и да им оправяме нещата ", изясни на опозицията Борисов действителностите в страната.

На представителите на бизнеса той сподели още, че единственият късмет да се вдигнат приходите, е тази непоклатимост да продължи.

" Предсрочни избори ли желаете, а в случай че бяхме споделили да има, щото през днешния ден отново президента е върнал закона, да ви запитвам желаете ли " Хемус ", попита той бизнеса и като  чу отговори: " Да! " ги прикани - " Като желаете за какво си мълчите, като желаете бъдете живи, бъдете дейни! "

" Този популизъм, конкуренцията на политическите партии на тематиката " гратис ", ще докара до тежък прелом през идващите години. Събрали сте се да се почерпите, да ви поздравиме, тъй като ще излезе, че съм единственият, който желае да се заплаща, направете алегорична такса за стадионите за футбола, с цел да могат да излъчват и дребните тимове, приятна вечер ви искам ", приключи словото си Борисов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР