Комунист да се отказва от власт доброволно… не бях виждал

...
Комунист да се отказва от власт доброволно… не бях виждал
Коментари Харесай

Следващия път, когато БСП видят власт, ще е като си легнат да спят и я сънуват

Комунист да се отхвърля от власт доброволно… не бях виждал и чувал. Толкова да ги напъне потребността да се покажат пред работодателя оттатък Черно море, че да се откажат от властта – това е невиждано. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 448
Но се скараха с президента, тъй като бяха с властта, скараха се с властта, тъй като властта натири шпионите на работодателя. Пред другарката губернаторка нямат към този момент очи, тъй като се заиграха с обединението, която им изгони чапаевците и им разбърка проектите, гласоподавателите им се разпиляха из русофилските планове на губернаторката или си отидоха по „ естествени аргументи “. На

Нинова вътрешната съпротива ѝ клати краката във въздуха на няколко пъти. Със непоколебим пестник постави краткотрайно нещата неподвижен, само че докога? 

Всички тези неща са им добре известни, доста по-добре в сравнение с нас. И ВЪПРЕКИ ТОВА предават властта си непринудено. Разбира се, в случай че желаете, им вярвайте, че „ властта не е самоцел “, не е „ непременно “ и че добруването на българския народ им е над устрема за власт… че дори няма „ блян за власт “, ами се гърбят с работа в наша изгода. 

Можете да вярвате в каквото си желаете, в последно време е съвременно да си плоскоземец. 

Но, в случай че не сте склонни да се връзвате на приказки за еднорози, помислете какъв брой дълбоки са корените на русофилията и какъв брой са подвластни и длъжни да „ благодарят “, че се отхвърлиха от „ баницата “, както Слави наричаше кабинета. 

Да са живи и здрави, само че в действителност власт ще видят към този момент единствено насън. 

Другите тавариши, който счупиха обединението, Формация „ И по този начин нататък “ (ИТН) се заядоха за Македония. Българска социалистическа партия се заядоха за Русия. 

Значи ние вътрешни проблеми нямаме, щом държавното управление ни пада по външнополитически аргументи. 

Две, освен това. Две. Македония, Русия. 

Жалка картинка. 

Нито една действителна вътрешнополитическа причина не могат да посочат, тъй като пенсиите се подвигнаха, откриха се повече вложения, опитът да се замаже с: „ но цената на бензина се повиши, инфлация! “ – не мина, тъй като хората виждат, че това е по целия свят, а не поради и в България единствено, хората виждат, че тук ръководството на рецесията е доста по-сполучливо в сравнение с в редица цивилизовани страни, само че се впускат в офанзива за кой с кого си държи ръцете, кой къде върви, кой употребява гел и кой – не, на кой очите му били огромни, на кой – нещо друго. И, тъй като няма защо да се заловен, претоплиха безконечната гозба – МА-КЕ-ДО-НИ-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я.

А в този момент с съветските шпиони – наподобява, на никой не му прави усещане наличието им, числеността им, не… по-скоро са ядосани нашите матрьошки, че – надали не – им се пречи на таваришите на работата. 

Да разбиеш ръководството по време на международна рецесия, на здравна рецесия и на война със международен мащаб, единствено с цел да угодиш на господаря, не е безнаказаност, не! Национално изменничество е. Но алените сътрудници на Кремъл са известни с това, че нямат жанр и татковина, знаят единствено да имитират национализъм, с цел да се харесват на масите. 

Вместо да работят, те си чешат заниманието – едните Македонията, другите – Русията. 

Ако тия седемдесетимата бяха изгонени по-рано, в този момент може би още щяхме да имаме държавно управление, тъй като „ масовките “ и „ мероприятията “… на всички ни е ясно кой ги е дирижирал. 

Заседанието през вчерашния ден беше „ закрито “, тъй като се касае за свръх-секретна активност на службите – сътрудници, оперативни служащи, евентуално някои от тях са под прикритие и самоличността им би трябвало да се резервира, демонстрират се проекти, разработки, контакти… 

Но какъв брой секрети ще останат всички тези неща, откакто приказват в Народното събрание пред копейките, бесепетата, хаджитошковците и другите путински матрьошки, които секунда, откакто излязат от Народното събрание, се състезават на тичешком към входа на съветското посолство да донасят какво секретно са научили. 

Междувременно, от кое място ли не се чува рев по какъв начин сме били късали другарските взаимоотношения. 

„ Приятелските “? Митрофанова да не ви сипва нещо във водата?

Приятелски ни стопираха газа, другарски ни вкараха в листата с „ вражески страни “, другарски ни изпълниха с съветски партии, като срамни въшки след студентски ваучър. Приятелски по-рано ни изнесоха архива, златото и избиха елита на страната ни. По-приятелски от тях е бил единствено Василий II Българоубиец. 

А благите управници отново не знаят нищо, не са чули, не са видели, главнокомандващият (!!!) продължава да твърди, че не е знаел за шпионите. Оказа се, че ДВАМА представители на президента са били осведомени за следствията против агентурната мрежа. ДВАМА. Главнокомандващият… той не знае нищо. 

Или ни будалкат, или там работят едвам не заспят. Не знам кое от двете ме тормози и ядосва повече. 

Лошото е, че нямаме никакъв механизъм, с който да ги държим виновни за думите и лъжите им. На процедура, не на доктрина. На доктрина живеем в свободна, правова страна и мафията и матрьошките не ръководят.  

След като Корнелия минира договарянията по славитрифоновски, а президентът се разбърза да връчи мандата, сакън да не остане време за договаряния и да бомбардира напъните на Промяната да създадат кабинет, мисля, че нещата си отиват към най-лошия сюжет. А говн*ядите, в случай че прокарат и да се върнат хартиените бюлетини, та да се улесни купеният избор, затваряме кръга и се връщаме на баце, Румен и Корнела в младостта. 

Та, по тази причина си мисля: в този момент е моментът за заключителен щрих – в случай че Петков (с инерцията, откакто изгони шпионите) национализира Лукойл, а преди този момент прати оръжие на Украйна, това ще е Голям шлем в битката с хемороидите в Задунайская. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР