Комуникацията с ГЕРБ може да започне и по телефона не

...
Комуникацията с ГЕРБ може да започне и по телефона не
Коментари Харесай

От ГЕРБ-СДС все още не са потърсили ПП-ДБ във връзка с поисканата от тях среща

Комуникацията с ГЕРБ може да стартира и по телефона не е казано, че би трябвало да се забележим незабавно. Ние сложихме утрешния период с концепцията, че няма дни за губене. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков.

„ Разбира се тук най-важното нещо е, че тези ясни линии, които бяха начертани с тези гаранции, че декларацията на Денков и Габриел ще бъде спазена, тук значимото е никой не би трябвало да се пробва да тества дали тези гаранции ще устоят, тъй като ние сме подготвени да подадем оставка. България няма потребност от следващата политическа рецесия, само че няма потребност и от замяна на промените, които ние сме заложили “, добави Петков.

„ До този миг ГЕРБ не са ни потърсили “, посочи той.
 БГНЕС
„ Този документ е механизъм за гарантиране на тази реформаторска стратегия, което значи, че тези 7 гаранции ние желаеме да ги разпишем в подробност, само че това не е съдружно съглашение. Тук става дума за това, че тези гаранции за промените няма да бъдат сменени и желаеме доста ясно от двете страни да го подпишем, тъй като до този миг устните сделки наподобява, че не работят задоволително добре “, счита Петков.

Петков разяснява и какъв знак е наличието му на митинга срещу изборът на Сарафов за основен прокурор: „ Знак, че оттук насетне ние ще се опитваме да предотвратяваме стъпки на замяна и ще желаеме да се случват същинските промени. Идеята, че Гешев може да бъде сменен със Сарафов, а той с някой различен, който не е новаторски човек, не желае същинска промяна, който има старите подмолни истории, ние сме тук, с цел да подсигуряваме че това гражданско общество няма да си затваря очите и в случай че се вижда, че се случва такава замяна доста ясно и гласно ще заставаме против нея “, безапелационен е той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР