Комуникационната консултантска компания APRA и специализираната в международните отношения, връзките

...
Комуникационната консултантска компания APRA и специализираната в международните отношения, връзките
Коментари Харесай

APRA и CD Global се обединяват

Комуникационната консултантска компания APRA и профилираната в интернационалните връзки, връзките с обществеността и държавни връзки CD Global Associates се сплотяват. Джойнтвенчърът CD|APRA ще предлага на клиентите си стратегически съвещания от офисите си из цяла континентална Европа, Лондон, Вашингтон, Ливан и Африка. Екипът ще употребява изследвания на международно равнище, цифрова експертиза, държавен и медиен опит.

И двете компании имат сериозен опит в провеждането на политически акции, връзки с обществеността и правенето и имплементирането на тактики.

APRA работи с огромни корпоративни структури, политически партии и неправителствени организации. Тя разполага с голям екип от опитни експерти в своите 8 офиса на Балканите.

CD Global Associates е профилирана в интернационалните връзки, връзките с обществеността и държавни връзки, както и основаването на политики. Екипът е работил по политически и информационни акции на всеки континент.

В тези времена на неустановеност е по-важно от всеки път да изградим взаимоотношения, които не престават да свързват света “, разяснява Томислав Цолов, старши сътрудник в новото сдружение.

„ CD|APRA събира най-хубавите гении от разнообразни елементи на света с една съществена цел: да разработим печеливши тактики за нашите клиенти, според от техните потребности. Това партньорство акцентира какъв брой се е развил районът през последното десетилетие. Нашата работа е видяна и чакаме с неспокойствие по-голям напредък и съществени благоприятни условия през идващото десетилетие “, добави той.

CD|APRA сплотява екип, който е работил на всеки континент. От водене на президентски акции, акции за министър-председател и референдуми, както и други политически акции, издигане на реномето на компании в интернационалните медии до образуване на големи телевизионни събития, нашият екип има непостижим опит с връзки по целия свят. Нашата цел ще бъде да решаваме комплицирани проблеми, без значение от това къде се намират те, като сътворяваме печеливши тактики за нашите клиенти “, сподели вторият старши сътрудник в компанията Дейн Уотърс.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинAPRA CD Global Associates CD|APRA връзки консултантска компания връзки с обществеността ПоследниНай-четениКомпании 12 APRA и CD Global се сплотяват Политика 460 Влизането на България в Шенген остава за следващата година Регулации 268 Депутатите дефинитивно одобриха спомагателния налог за „ Лукойл Нефтохим “ Бюджет и финанси 420 България внася $37 милиона в капитала на две финансови институции Накратко 9582 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Политика 9310 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Политика 9112 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Политика 8978 ГЕРБ изненада с претендента си за министър председател Всич
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР