Компютърният гений Момчил Василев направи точно предположение в поредната кастинг

...
Компютърният гений Момчил Василев направи точно предположение в поредната кастинг
Коментари Харесай

Момчил Василев избави Старейшините и Гладиаторите от Дивата река

Компютърният талант Момчил Василев направи тъкмо съмнение в следващата кастинг борба на Арената на “Игри на волята ” 5. Правилният ход му обезпечи опция да промени ориста на племената откакто водещият Димо Алексиев разгласи, че обитаването на Дивата река може да се трансформира в неприятен спомен за участниците. Момчил трябваше да избере дали и двете племена да се възползват от шанса при загуба на териториална борба да живеят на Стопанството. Той реши да бъде милосърден към алените и тежките условия на Дивата река да останат в историята за всички. 

По време на кастинг борбата Момчил заложи на спечелилия от сезон 4 на “Игри на волята ” Алекса Ерски. Той се изправи против първенеца по джудо Борислав Темелков, който се контузи на Арената. Така Алекса получи служебна победа и покана за присъединяване в сезон All Stars на рисковото риалити.

Териториалната борба в понеделник ще изправи Гладиаторите и Старейшините едни против други на Арената. Изборът на капитан още веднъж ще се трансформира в ябълката на раздора в двете племена. Предстои ли следващ поврат в предаването?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР