Компютърните визуализации, които архиектите представят, традиционно са по-ярки и приятни

...
Компютърните визуализации, които архиектите представят, традиционно са по-ярки и приятни
Коментари Харесай

Челен опит: ще разрушат новопостроена жилищна сграда заради архитектурни нарушения

Компютърните визуализации, които архиектите показват, обичайно са по-ярки и приятни за окото от крайния резултат, само че този път пропастта сред план и осъществяване се оказа прекомерно огромна, разяснява Военновъздушни сили. Според общинарите от Гринуич, жилищната постройка Mast Quay II наподобява по-скоро на скачени транспортни контейнери.

Крилата на постройката, едно от които на 23 етажа, тук-там надвишават избраното им сторително леке или са трансформирали посоката си. Изчезнали са живописни елементи като остъклена окачена фасада, покривни градини и детски площадки. Прозорците са по-малки, балконите също, а до тях водят стъпъла, отсъстващи в плана. Вместо да е под земята, паркингът е заел мястото за зелени площи, с други думи, общо 26 огромни отклонения от утвърдената строителна документи.

С подхванатите промени постройката в действителност е противозаконна, защото в този тип няма утвърждение, и не би го получила, споделят общинарите. Затова те са решили, че „ единственият рационален и симетричен метод за поправяне на вредите, е цялостното разрушение...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР