Компютърните технологии осигуряват все по-увеличаващо се ниво на комфорт за

...
Компютърните технологии осигуряват все по-увеличаващо се ниво на комфорт за
Коментари Харесай

Google Lens ще ви позволи да копирате ръкописен текст и да го прехвърлите на вашия компютър

Компютърните технологии обезпечават все по-увеличаващо се равнище на комфорт за работа и свободно време, което доста усилва продуктивността и отстрани рутинните интервенции. Новите функционалности в приложението на Гугъл за различаване на обекти непосредствено ще преобразуват ръкописа в печатен текст и ще го трансферират на компютър.

Естествено, почеркът на създателя би трябвало да е разбираем и да заобикаля недоразумения. За да се възползвате от новите функционалности на Гугъл, на компютъра би трябвало да бъде конфигурирана най-новата версия на браузъра Гугъл Chrome, а на смарт телефона - специфичното приложение на Гугъл Lens за устройства с Android или Гугъл на iOS.

В приложението се влиза благодарение на бутона, ситуиран до панела за търсене. Освен това и компютърът, и смарт телефонът би трябвало да употребяват еднакъв акаунт. Следващата стъпка ще бъде да насочите камерата на смарт телефона към ръкописа, да изберете обособен откъс и да издадете команда за изпращане на копие на текста до компютъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР