Композиция от орел, футболна топка и годината на основаване на

...
Композиция от орел, футболна топка и годината на основаване на
Коментари Харесай

Емблемата на футболен клуб „Пирин“ изгря на кръстовището при бул. „Д. Солунски“ и ул. „Ал. Стамболийски“ в Благоевград

Композиция от орел, футболна топка и годината на учредяване на футболен клуб „ Пирин “ е завършена на кръстовището при бул. „ Димитър Солунски “ и ул. „ Александър Стамболийски “. Фигурата е сътворена от мраморни камъни, а под тях е подложен геотекстил, с цел да могат те да бъдат защитени от потъмняване.

Около декоративните претекстове е засята и тревна смеска, посредством която, откакто поникне, ще бъде реализирано цветовото комбиниране, символизиращо отбора – зелено и бяло.

Кръстовището при бул. Димитър Солунски “ и „ Ал. Стамболийски “ е следващото място, на което чиновници на Оперативна програма „ Озеленяване “ към Община Благоевград придават атрактивен тип посредством оформяне на фигури. Наскоро при подплощадното пространство при АУБГ бе основана пеперуда от живи цветя, а в градската градина оживя цветна фигура под формата на пчела.

В момента чиновници на Оперативна програма „ Озеленяване “ към Община Благоевград работят на разнообразни места в града, като се обгръщат алеи, кръгови кръстовища, площадни пространства и други, а задачата на кмета Илко Стоянов е Благоевград да се трансформира в още по-красиво и приветливо място за поданици и посетители на града.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР