Комплиментите трябва да радват, да създават по-лесна комуникация, да показват,

...
Комплиментите трябва да радват, да създават по-лесна комуникация, да показват,
Коментари Харесай

Комплиментите, които могат да вбесят всяка жена

Комплиментите би трябвало да радват, да основават по-лесна връзка, да демонстрират, че индивидът се интересува от вас. Но от време на време те са досадни, наподобяват като завоалирана експанзия или прекомерно натрапчиво внимание. 

Комплименти с " Но "

„ Страхотна рокля, само че би трябвало да отслабнете малко! “, „ Имате красива коса, само че корените са пораснали! “

Подобни похвали в действителност са пасивна експанзия. Тя е предопределени за сриване на самочувствието. Именно този способ употребяват някои свалячи, които желаят да внушат на младата дама концепцията, че всяко ухажване би трябвало да е скъпо за нея.

„ … За момиче “

О, тези похвали, изпълнени с отровен сексизъм. „ Ти си интелигентна за момиче! “, „ За момиче, ти си добре осведомена с физиката! “ Тези думи омаловажават целия женски пол. Не забравяйте, че антрополозите и неврохирурзите не са разкрили разлики в женския и мъжкия мозък.

Толкова си отслабнала!

Одобрението на загубата на тегло е необичайно единствено по себе си, тъй като можеше да се случи по напълно разнообразни аргументи: доста хора не могат да ядат заради мощен стрес или са изгубили няколко кг заради заболяване. Напомнете на индивида, на който желаете да извършите комплимент, че тялото е красиво при всяко тегло и такива похвали са най-малкото нетактични.

Ти не си такава!

„ Толкова съм изтощен от модели и тези идентични девойки в обществените мрежи, добре е, че не сте такива! “ Тази двойна връзка е унизителна както за теб, по този начин и за девойките, с които те съпоставят. Помолете говорещия да спре да бъде толкоз женомразец.

„ Този ​​грим, рокля... те кара да изглеждаш толкоз млада! “

Този комплимент подсказва, че изглеждате по-стари отвън грима или в друго облекло. За дамите такова показване е доста обидно, лишава ги от устойчиво самочувствие и ги кара да търсят първите, едвам забележими бръчки в отражението.

Много си готина! Защо не си омъжена?

Може да има хиляди аргументи за това: изменничество, високи условия, дълготрайни връзки, които ненадейно са се провалили. Но подобен двузначен комплимент припомня на момичето за нейната самотност и че обществото оказва напън върху нея, чакайки други стъпки. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР