Комплексен софтуерен инструмент за конвертиране, обработка и редактиране на видео,

...
Комплексен софтуерен инструмент за конвертиране, обработка и редактиране на видео,
Коментари Харесай

VideoProc – решава всички проблеми с iPhone видеото

Комплексен софтуерен инструмент за конвертиране, обработка и редактиране на видео, плюс запис на екрани и събаряне от YouTube и други уеб запаси

VideoProc комбинира благоприятни условия за конвертиране, обработка, даунлод и запис на видео

Видеото незабелязано се трансформира в част от живота на актуалния човек – консуматор на всевъзможни цифрови услуги и устройства, включително телевизия, компютри и изключително смарт телефони, както и плейъри, геймърски конзоли, камери и така нататък Често обаче хората се натъкват на проблеми с видеото, подбудени от несъвместимости във форматите или прекалено огромни размери. Софтуерен инструмент, основан въз основата на задълбочена експертиза в обработката на видео, взема решение сходни проблеми.

Много хора през днешния ден имат стойностни iPhone устройства, а видеото е измежду обичаните им занимания с умния телефон – снимане, ревизиране, шерване в обществените мрежи или на други устройства. В редица случаи обаче потребителите на iPhone могат да се натъкнат на проблеми, изключително в случай че употребяват видео от разнообразни източници, когато трансферират видеото, снимано от iPhone, на други устройства, или при качване на клиповете в YouTube. Софтуерът VideoProc е най-хубавият iPhone видеоконвертор, който оказва помощ във всички тези обстановки. Ето кои са най-често срещаните усложнения:

Проблемите при iPhone видеото

iPhone не обича видео файловете във формати, разнообразни от тези в еко-системата на Apple. Поради това от време на време видеото не върви на iPhone – потребителите не могат да синхронизират с iTunes и да възпроизвеждат на своите айфони видео файлове във формати AVI, WMV, MKV, AAC, FLV и други Решението в тази ситуация е да се обръщат тези файлове – благодарение на VideoProc – в поддържани от Apple формати като MOV и MP4 преди да се синхронизират с iPhone.

Друг постоянно срещан проблем е невъзможността за стартиране и редактиране на iPhone HEVC видео с по-стари версии на стратегии като QuickTime, Photos, Final Cut Pro, iMovie, Windows Media Player, Adobe и други HEVC (H.265) е нов видео кодек, поддържан от iPhone 7/Plus и по-новите модели, а редица приложения – за компютри, ТВ плъгини и конзоли – не могат да възпроизвеждат файлове в този формат. Видеоконверторът прави iPhone HEVC-кодираните файлове 100% съвместими с всяко устройство.

Потребителите на iPhone могат да се сблъскат и с компликации при възпроизвеждане на iPhone видео 4K 60fps на VLC и други известни видео плейъри. Клиповете в този случай могат да имат влошено качество и да не вървят безпрепятствено, както биха очаквали потребителите – дисплеят от време на време може да мига и даже да изгасне. Всичко това е подбудено от огромното натоварване на хардуера и софтуера при възпроизвеждане на 4K 60fps видео. VideoProc предлага варианти за конфигурация на параметрите – да вземем за пример понижаване на кадровата периодичност до 30fps или пък на резолюцията до 1080p, тъй че да се избегнат проблемите.

Дронове, DSLR апарати и спортни камери като GoPro генерират доста видео, само че не е прелестно, когато то не може да се зареди на iPhone, заради неподдържани комбинации от формати, кадрови честоти и резолюции . Със своите повече от 370 входящи кодеци, софтуерът VideoProc е кадърен да конвертира всевъзможни екзотични видеа към файлове за безпроблемно възпроизвеждане на iPhone и iPad.

Възможно е също по този начин при стартиране на видео на iPhone да не чувате звука и даже не виждате картината , като повода тук още веднъж е несъответственост във форматите, развален файл или проблематично хардуерно декодирани. Подобни сюжети се следят при потребление на VLC, QuickTime и Windows Media Player. Можете да преодолеете тези усложнения с инсталиране на изчезналия кодек или да обръщате iPhone MOV файла с VideoProc, като употребявате неговото хардуерно ускоряване на равнище 3.

При качване на 4K/HD видео от iPhone в обществени мрежи от рода YouTube и Instagram, e допустимо утежняване на истинското 4К качество , заради размера на файловете и мудна интернет връзка и така нататък За да предотврати това, VideoProc употребява напреднала технология за компресия, която понижава размера на iPhone 4K файла с до 90% без видимо утежняване на качеството.

Най-добрият iPhone видеоконвертор

Способен да реши всички изброени проблеми, VideoProc се обрисува като най-хубавият iPhone видеоконвертор, наличен на пазара. Макар че самият артикул е нов като име, зад него стои компания, която от дълги години специализира в решенията за обработка и конвертиране на видео. Изборът на VideoProc дава обещание безпроблемно възпроизвеждане на iPhone на всяко друго устройство – задоволително е да свалите и инсталирате VideoProc , да изберете на какво устройство желаете да гледате вашето iPhone видео и да пуснете с един клик процеса на конвертиране, без да се грижите за резолюции, кадрови честоти, формати и други механически елементи.

Безплатен лиценз и късмет за iPhone XS Max

Доставчикът на програмата, Digiarty Software, провежда сега атрактивна акция за своя артикул, в границите на която можете да спечелите разнообразни дарове – даже смарт телефон iPhone XS Max, като единственото изискване е да се регистрирате с електронната си поща на страницата на VideoProc giveway акцията. В допълнение, доставчикът раздава по 1000 безвъзмездни лиценза за програмата всеки ден от 14 януари до 20 февруари. Предвидени са също 2 броя портативни Bluetooth представители Marshall Kilburn II и 6 броя мини-трипод PIXI Plus Mini Tripod Kit.



Можете да спечелите спомагателни залози за томболата, в случай че споделите страницата на акцията в обществените мрежи, като свалите копие на VideoProc, последвате страниците на продукта в обществените медии и посетите формалния уебсайт на VideoProc. Колкото повече от тези интензивности деянията, толкоз по-големи са възможностите за продобиване на награди.

Хардуерно ускоряване на равнище 3

Ключово преимущество на VideoProc е поддръжката на хардуерно ускоряване на равнище 3, което съгласно разработчика, не се предлага от конкурентните артикули. Това значи, че при конвертиране на видео, програмата употребява ресурсите на графичния процесор (GPU на Nvidia, AMD или Intel) в компютъра на всички стадии – декодиране, обработка и шифроване, като по този метод преобразуването се форсира до 47 пъти, до момента в който централният процесор (CPU) се разтоварва с към 40%! Нещо повече, конвертирането на видео и аудио се прави освен доста по-бързо, само че и без загуба на качество.



Благодарение на напредналите технологии, вградени във VideoProc, програмата конвертира безпрепятствено огромни 4K UHD файлове. Тя поддържа към 420 профила на устройства, с цел да преобразува безпроблемно всяко видео към всеки модел iPhone и iPad, към Android устройства, за качване в YouTube, Фейсбук и Instagram, без освен това да се занимавате с досадни ръчни настройки.

Не на последно място, VideoProc се отличава с елементарен за потребление, подсъзнателен интерфейс и разбираеми интервенции. Можете да обръщате видео файловете си за потребление на всяко устройство на процедура единствено с няколко клика.

Конвертиране на iPhone видео за възпроизвеждане на други устройства

С помощта на VideoProc можете елементарно за пригодите видео, записано с iPhone с кодек HEVC/H.265 към H.264 за възпроизвеждане на други устройства, които към момента не го поддържат. Както и да преобразувате основни параметри на iPhone видеото като кадрова периодичност и резолюция – да вземем за пример 4K 60fps до 30fps, тъй че да гледате видеото си безпрепятствено на други плейъри или да намалите размера на файла. Освен това програмата поддържа конвертиране на iPhone видео в GIF формат.

Ето по какъв начин в три стъпки можете да обръщате H.265/HEVC към H.264/MP4 формат. Преди това, несъмнено, би трябвало да свалите – гратис от уеб страницата на доставчика и – да инсталирате VideoProc на своя районен съд или Маc.



Стъпка 1: Заредете iPhone HEVC видео файла.

Това става, като кликнете на бутона „ Video “ на основния прозорец. След това кликнете върху иконката „ +Video “, с цел да импортирате HEVC видеото, снимано с iPhone, на компютъра.

Стъпка 2 : Изберете първоначален формат H.264 (MP4).

В колоната „ Target Format “ изберете H.264 MP4 като първоначален видео формат. Ако желаете да разгледате всички изходни профили, кликнете на бутона „ Target Format “. Също по този начин VideoProc предлага варианти и принадлежности за редактиране и настройки, от които можете да се възползвате преди конвертирането.

Стъпка 3. Конвертиране на iPhone HEVC към H.264.

Натиснете „ Browse “, с цел да изберете директория на компютъра, в която да съхраните преобразувания файл. Можете да прескочите тази стъпка, защото програмата ще запише файла в директория по дифолт. Не пропускайте отметката „ Nvidia/Intel/AMD Hardware Acceleration Engine “, преди да натиснете бутона „ RUN “ за старт на конвертирането – изборът на хардуерно ускоряване ще обезпечи бързо доста по-бързо превръщане от HEVC към H.264, без загуба на качество.

Конвертиране на видео/аудио за възпроизвеждане на iPhone

Типичен сюжет за потребление на VideoProc e също по този начин преобразуването на видео и аудио, записано на най-различни устройства, за възпроизвеждане на iPhone. Програмата разрешава конвертиране на MKV, FLV, AVI и други формати в MP4 и MOV за безпроблемен плейбек на iPhone, както и на AAC, MP3, AIFF, M4A и друго аудио за iPhone. Можете също да преобразяване музика в рингтонове за iPhone или пък да обръщате 3D видео в 2D за плейбек на епълския смарт телефон.

Ето и трите лесни стъпки за конвертиране на MKV видео в MP4 или MOV.



Стъпка 1 : Заредете в програмата MKV файла.

От основното меню натиснете бутона „ Video “ и в появилия се прозорец кликнете на „ +Video “, с цел да заредите стремежи MKV файл. Можете да заредите няколко MKV файла по едно и също време или да натиснете „ +Video Folder “ за пакетна обработка.

Стъпка 2 : Изберете първоначален формат.

VideoProc е авансово конфигуриран с над 420 профила за разнообразни цели. Просто изберете изходния формат в долната част на интерфейса. Препоръчителните изходни формати са MP4 H.264 или MOV за най-хубава съгласуемост с iPhone, като можете да настроите мечтаните параметри. За облекчение на начинаещите, VideoProc предлага алтернатива „ Target Format “ в долния ляв ъгъл, откъдето избирате съответния модел iPhone и програмата ще извърши вярната преработка сама, при натискане на бутона „ Done “. Можете да обръщате MKV файл също за iPad, Apple TV, iTunes, iMovie и Android с един клик.

Стъпка 3 : Конвертиране на MKV към iPhone MP4/MOV.

Кликнете върху „ Browse “, с цел да зададете изходната директория за предпазване на конвертирания файл и натиснете бутона RUN за пускане на преобразуването от MKV към iPhone. Същото деяние се ползва и при конвертиране на MOV към iPhone, в случай че MOV видеото не се отваря или възпроизвежда на iPhone.

Допълнителни функционалности

Ако пък желаете освен това – спомагателни функционалности за обработка на видео, VideoProc още веднъж няма да ви разочарова. Програмата включва няколко потребни благоприятни условия за всеки почитател на видеото:



Вземете VideoProc гратис, плюс подарък

В умозаключение, можете да се възползвате от всички благоприятни условия на този програмен продукт за конвертиране и обработка на видео изцяло гратис, като изтеглите програмата от уеб страницата на доставчика. И освен това – да спечелите атрактивен подарък.

В интервала от 14 януари тече акцията VideoProc giveway , която дава късмет на всеки консуматор да завоюва смарт телефон iPhone XS Max – задоволително е единствено да се регистрирате с електронната си поща на страницата на акцията. Можете да се сдобиете също с преносим Bluetooth представител Marshall Kilburn II или мини-трипод PIXI Plus Mini Tripod Kit.

Всеки ден в интервала на акцията Digiarty Software дава гратис 1000 лиценза за VideoProc. Те обаче не включват ъпгрейди и техническа поддръжка за целия витален цикъл на продукта – можете да си ги осигурите, в случай че купите програмата, като сега версията с доживотна поддръжка и ъпгрейди се предлага с 60% отстъпка от общоприетата цена – за $29,95 вместо за $78,90.

Ще получите спомагателни
залози за томболата и надлежно – по-голям късмет за огромната премия iPhione XS Max и останалите дарове, в случай че споделите страницата на акцията в обществените мрежи, свалите копие на VideoProc, последвате страниците на продукта в обществените медии и посетите формалния уебсайт на VideoProc, прецизират от доставчика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР