Комплексът „Мини Марица-Изток“ е много важен за България. С активната

...
Комплексът „Мини Марица-Изток“ е много важен за България. С активната
Коментари Харесай

Захлупиха Петков със строителна каска в Раднево

Комплексът „ Мини Марица-Изток “ е доста значим за България. С дейната работа на държавното управление в Плана за възобновяване и резистентност защитихме опцията за реализиране на зеления преход без затваряне на въглищни мощности в страната. Така министър председателят Кирил Петков се похвали пред миньорите във връзка признатия от Европейска комисия български План за възобновяване и резистентност, който планува равномерен преход към зелената сила.



Петков разяснява: " Това е голяма победа за нас, а в този момент деликатно би трябвало да помислим за тактика, посредством която България да има самостоятелна енергийна система, да не разчитаме на медиатори и да подсигуряваме потребностите на българските жители и бизнеса ".



В открития рудник на държавната " Марица " министър председателят бе заставен да постави строителна каска - наложителна за всички служащи и техните началници.

" Както сме дали обещание на нашите гласоподаватели, продължаваме да работим кардинално. Защото за нас непоклатимост значи да изпълняваме програмата, за която са ни се доверили гласоподавателите ", безапелационен бе министър председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР