Комплекс от мерки, свързани със студентския празник, са предприели от

...
Комплекс от мерки, свързани със студентския празник, са предприели от
Коментари Харесай

Засилен полицейски контрол във Варна за студентския празник

Комплекс от ограничения, свързани със студентския празник, са подхванали от полицията във Варна.

Предвидено е полицейско наличие в регионите на хотели, къщи за посетители, заведения и нощни клубове, където се чака да има събирания по случай празника. Планувани са профилирани полицейски интервенции за надзор по спазването на условията на Закона за придвижване по пътищата. Униформените чиновници ще наблюдават за недопускане на нарушавания на скоростните режими, ръководство на МПС след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции или техни аналози, определяне на неправоспособни водачи, техническа редовност на колите, съществуване на годна застраховка „ Гражданска отговорност “ и други

ОДМВР Варна моли студентите за рационално и безвредно държание! Напомняме на тези, които ще поемат на път с колите си, да бъдат виновни и дисциплинирани зад кормилото с готови МПС-та за придвижване при зимни условия.

Проведени са срещи с представители на локалната власт и шефове на частните охранителни компании. На тях са разисквани методите за съгласуваност и взаимоотношение за недопускане на съществени нарушавания на публичния ред и обезпечаване на пътната сигурност. Екипи на РДПБЗН Варна са направили инспекции в хотели и нощни заведения за съблюдаване на ограниченията за пожарна сигурност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР