Комплекс Central Park, който се предлага ексклузивно от лидера в

...
Комплекс Central Park, който се предлага ексклузивно от лидера в
Коментари Харесай

Central Park - новата емблема на София

Комплекс Central Park, който се предлага извънредно от водача в продажбите на парцели ново строителство BULGARIAN PROPERTIES, има капацитета да се трансформира в емблема на столицата, внасяйки нов стандарт на качество на живот. Мащабният затворен комплекс, пренасящ жителите си в атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк, се намира в необятния център на София в кв. Банишора. Той ще бъде построен върху терен от близо 50 дка, ситуиран до магазин Kaufland на ул. Скопие.

Central Park ще бъде в съседство с един от известните комплекси в региона (Park View Residence), който към този момент е изцяло приключен и разпродаден.



се състои от седем здания, всяка с височина 50 м., с разгъната застроена повърхност от 90 000 кв. М. при ниска компактност на застрояване от малко над 10 000 кв. м. От жилищата ще се разкриват страхотни гледки към Витоша и града.

В сърцето на комплекса на повърхност от към 12 000 кв. м. ще се простира богато озеленен парк, който ще обезпечи благоприятни условия за пълностоен отдих, спорт, развлечения и безвредни занимания за най-малките.

Обитателите на Central Park ще могат да се възползват от:
• необятни алеи за разходка и джогинг;
• безвредни и забавни площадки за игра за разнообразни възрастови групи;
• модерно оборудван състезателен ъгъл с разнообразни транировъчни уреди за стрийт фитнес;
• тихи и спокойни кътове за отдих и отмора;
• богата растителност, композирана в унисон с плановото решение – пейзажно и със свежи тонове, осигурявайки спомагателен шумов комфорт на вътрешните пространства



В рамките на комплекса няма да има авто трафик. Предвидена е огромна повърхност за подземно паркиране (над 1 000 места), както и над 300 велопаркоместа. Подходът към подземния паркинг ще бъде с 2 ленти за влизане и 3 ленти за излизане, като ул. Скопие ще бъде отворена за ляв завой както към, по този начин и от комплекса.

Проектантите основават Central Park по северноамерикански и западноевропейски модел, като огромното разстояние сред постройките, ориентацията им по отношение на международните направления, осъщественият разбор на ослънчаването и вложените модерни строителни артикули ще способстват освен за постигнатия висок клас на енергийна успеваемост, само че и за оптималното пространствено разбиране на основаната градска среда.



Комплексът ще разполага с 872 жилища - разнородни като вид и величина и 30 търговски обекта, които ще дават ежедневни улеснения за живущите.

Предлагат се за продажба двустайни (от €71 517), тристайни (от €119 505) и четиристайни жилища (от €224 827) с отлични разпределения.

Купувачите не заплащат комисионно заплащане.

Комплексът се предлага от – извънреден сътрудник в маркетинга и продажбите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР