Компенсирането на потребителите заради високите енергийни цени продължава и в

...
Компенсирането на потребителите заради високите енергийни цени продължава и в
Коментари Харесай

Компенсациите за високите цени на тока - според потреблението на всеки клиент

Компенсирането на потребителите поради високите енергийни цени продължава и сега, оповестяват от министерството на енергетиката. Компенсациите се отразяват като понижение на дължимите суми за месеците декември и януари по фактурите, които клиентите получават през месец февруари.

Компенсации за електрическа енергия се поставят на всички представители на бизнеса, а за природен газ – на битовите консуматори.

Конкретните суми се пресмятат по отношение на потреблението на всеки клиент. Тези суми би трябвало да бъдат посочени на обособени редове във фактурата, се споделя в известието.   

Ако даден консуматор не е получил дължимата му отплата, той може да алармира за това министерството на енергетиката посредством попълване на приложена бланка. Към сигнала следва да бъде приложена сканирана фактура за съответния месец и последно издадена фактура от доставчика. От енергийното министерство се ангажират да направят проверка на всеки обособен случай. Сигналът би трябвало да бъде изпратен на имейл адрес [email protected]
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР