Компаньонките тръгнаха на турне в цялата страна и основно в

...
Компаньонките тръгнаха на турне в цялата страна и основно в
Коментари Харесай

Компаньонките от големите градове тръгнаха на турне из страната

Компаньонките потеглиха на турне в цялата страна и главно в дребните провинциални градове. Това демонстрира инспекция в разнообразни уеб сайтове за предложение на платени полови услуги, написа "Монитор ".
Според обявите, девойки, които са главно от огромните градове, са почнали да обикалят и дребните общини, където се задържат по към седмица, след което още веднъж потеглят на турне. В доста от обявите даже са оповестени графици за градчетата, където девойките ще останат.
Така да вземем за пример Палавата Сиси ще остане в Ловеч към седмица в датите сред 20 и 27 септември, след което ще мине през Плевен и Русе, след това ще дебаркира във Варна, а по-късно ще се върне за началото на зимата в София. Подобно на Палавата Сиси и доста нейни колежки са подхванали гастрол из всички градове в страната. Според осведомени това се прави по главно две аргументи. Първата е, те да не бъдат засечени от полицията, а втората, да не омръзнат на клиентите си и непрекъснато да има нови искащи, които да платят за услугите им.
„ Стационарната работа е гибел за бизнеса. Когато един път си бил с една жена, рядко желаеш да повториш, изключително когато е платено. Заради това девойките обикалят градовете. Малко ни е обидно, че ни съпоставят с цирк, само че въпреки всичко това си е бизнес, който ни носи пари, и ние би трябвало да вършим оптималното, с цел да изкарваме повече. Най към този момент когато и девойките го вършат по тяхно предпочитание “, обясниха осведомени. По думите им съвсем всички компаньонки вършат сходни гастроли. Това се удостоверява и от хилядите разгласи, в мненията под които са пуснати графици по дати с градовете, в които девойките ще бъдат.
Цените не търпят промени макар дестинациите. Те са твърди. Започват от 80 лв. на час и стигат до забележителните 800 лв. за 60 минути. Последната цена обаче е само за млади девойки, които оферират всички екстри и „ нямат никакви задръжки в секса “.
За да се видят обаче всички мнения за девойките и да се добие действителна визия за опциите им, е належащо да се прати есемес за достъп до всички данни на уеб страницата. Той коства най-малко 5 лв.. С него могат да се видят и точните адреси, където се обитават девойките. Това не ги тормози, защото по думите им полицията рядко ги закачала. Дори се надявали скоро и специалността им да се легализира.
Според информация на „ Монитор “ от известно време е образувана група от няколко министерства и организации, които обмислят за следващ път по какъв начин да вкарат под някакъв надзорен режим проституцията у нас. Според последните оферти, които се прокрадват в коридорите на Народното събрание в последната година, е родните жрици да заплащат годишен лиценз, с цел да могат легално да работят, а активността им да се управлява от страната. Освен лиценза се планува и данък от 10% от облагата на девойките. В законопроекта е заложена концепцията да се лимитират регионите, в които може да се предлага платена обич. Проститутките ще обслужват клиенти единствено в избрани места - отвън центъра и надалеч от учебни заведения и публични здания. Работна група даже разсъждава към списването на текстовете. Кога обаче те ще бъдат импортирани и дали ще бъдат признати, не е ясно. Това е следващия път, в който разнообразни представители от парламентарни групи се пробват да легализират платената обич, с цел да стане тя по-безопасна и следена от страната, което ще понижи и трафика на дами за бели робини, както и склоняването към проституция. Предложенията обаче постоянно срещат отпор поради заплахата, че платените милувки подтикват от ден на ден млади девойки и момчета да тръгнат по пътя на лесните пари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР