Компанията за спортни стоки Найк (NIKE) даде на служителите си

...
Компанията за спортни стоки Найк (NIKE) даде на служителите си
Коментари Харесай

``Найк`` дава на служителите си отпуск да се възстановят от стреса |

Компанията за спортни артикули " Найк " (NIKE) даде на чиновниците си в централния офис в Съединени американски щати една седмица отмора, с цел да се „ изключат “ от работата и да се възстановят от напрежението, обвързван с пандемията от COVID-19.

Марката за спортни дрехи и обувки съобщи, че служащите в нейната централа в щата Орегон ще се " изключат " от работа до петък, като висшите мениджъри предизвикват личния състав да пренебрегне всички работни отговорности, с цел да подкрепи психологичното им здраве.

„ Отделете време да се отпуснете, да се отърсите от напрежението и да прекарате време с обичаните си хора. Не работете “, сподели старши мениджъра по световната маркетингова тактика на компанията Мат Марацо в отворено известие до личния състав, оповестено в платформата LinkedIn.

„ След една (или две) години, разнообразни от всяка друга, отделянето на време за отмора и възобновяване е от основно значение за положителното показване и поддържането на духа. “

Марацо признава, че „ миналата година беше тежка “, добавяйки, че личният състав би трябвало да регистрира, че „ всички сме хора “ и претърпяваме травматично събитие.

Това слага " Найк " измежду все по-големия брой компании, които оферират спомагателен отпуск или понижаване на служебните отговорности, с цел да се оправят с бърнаут синдрома, породен от работата у дома и непрекъснатите видео диалози, които размиха границата сред персоналния и професионалния живот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР