Компанията за сателитен интернет на Илън Мъск Старлинк свали наполовина

...
Компанията за сателитен интернет на Илън Мъск Старлинк свали наполовина
Коментари Харесай

Илън Мъск свали наполовина цените на сателитния интернет за България

Компанията за сателитен интернет на Илън Мъск Старлинк смъкна на половина месечните си абонаментни цени на интернета за България.
Прочетете още
След като в края на февруари стана ясно, че сателитната услуга за обезпечаване на достъп до интернет Старлинг към този момент покрива и България, цените бяха в действителност „ галактически ”. За да се употребява интернета на Илън Мъск тогава бяха нужни 1040 лв. за оборудването, като се искаше и 154 лв. за доставка. Месечната такса беше 199 лв.. Сега месечния абонамент е свален с повече от 50%, като се предлага за 95 лв.. Доставката е безвъзмездна, а оборудването коства 900 лв..



Спътниковата интернет услуга към този момент е налична допълнително от 32 страни по света, оповестяват от компанията. Впечатляващо е, че галактическата компания на Елон Мъск твърди, че ще достави „ неотложно " поръчаното съоръжение, обратно на предходните проблеми, които караха клиентите да чакат с месеци, с цел да получат своите чинии.

Ако въпреки всичко някой реши да се възползва от сателитния интернет в България, той може да чака скорости на евакуиране до 250 Mb/s и инертност до 20 милисекунди, а предлагането е извънредно уместно за отдалечени региони, където няма достъп до интернет или пък той е обезсърчителен.

Ако създадем параленост със уеб страниците на мобилните оператори в България и изберем единствено домакински интернет, без пакет с телевизия или мобилна услуга, то най-скъпият оптичен интернет ще ни коства към 35 лв.. Ако пък решим да употребяваме домакински интернет през мобилната мрежа, който да поддържа неограничена 5G скорост, то ще би трябвало да приготвим сред 35 и 52 лева./месец според от това, кой снабдител на услуга избираме.

По-рано тази година от компанията на Илон Мъск обявиха, че Старлинк усилва цените, което влезе в действие през март, и тогава в Съединени американски щати цените станаха 599 $ за стартовия комплект съоръжение, а месечната такса за услугата - 110 $.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР