Компанията за отдаване на частни жилища под наем за кратки

...
Компанията за отдаване на частни жилища под наем за кратки
Коментари Харесай

Airbnb започва проверки на всички 7 милиона обекта в списъците си

Компанията за отдаване на частни жилища чартърен за къси периоди Airbnb планира през идната година да ревизира всички 7 милиона обекта, които са в описите й, съобщи Асошиейтед прес.

Проверката цели да покаже дали парцелите дават отговор на главните стандарти за качество, дали фотосите са точни, дали адресите и други елементи също са акуратни. Ще се ревизира за непорочност, сигурност и главно съоръжение. Проверката ще завърши до 15 декември 2020 година Считано от 15 декември на актуалната година платформата ще преориентира резервацията на клиентите към нов обект или ще им връща парите, в случай че даден парцел не дава отговор на стандартите й за старание. До 31 декември платформата ще задейства 24-часова гореща линия в Съединени американски щати, на която посетители, съседи и други лица могат да оповестяват за проблем. Такава гореща линия ще бъде задействана световно следващата година, осведоми Българска телеграфна агенция.

Считано от 15 декември платформата също така ще разшири инспекциите на обекти, за които нейната електронна система подаде сигнал, че има нещо съмнително при резервирането. Така да вземем за пример ще се поверяват резервациите за една нощ в огромни жилища, с цел да се предотвратят неразрешените празненства.

До тези ограничения се стигна след сложна седмица за Airbnb. Миналия четвъртък при неразрешено празненство за Хелоуин в парцел, отдаван чартърен през платформата в Оринда в Калифорния, бяха убити петима души. Същевременно медийната група Vice разкри машинация, при която притежатели на парцели настаняват клиентите в по-некачествен парцел, като настояват, че оня, който те са резервирали в началото, не е разполагаем. Клиентите, които се опитвали да си върнат парите поради това, имали проблеми, а домакините пишели неприятни неща в мненията за тях.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР