Компанията за бургери на MrBeast заведе насрещно дело срещу мегазвездата на YouTube за над $100 милиона

...
Компанията за призрачна кухня, която управлява MrBeast Burger, заведе насрещно
Коментари Харесай

Компанията за призрачна кухня, която управлява MrBeast Burger, заведе насрещно дело срещу Джими Доналдсън, известен още като мегазвездата на YouTube. Virtual Dining Concepts (VDC) твърди, че Доналдсън и неговата компания Beast Investments (BI) не са спазили договорните си задължения, като извършване на промоционална работа, и че са „увредили съществено“ нейната репутация. VDC търси над 100 милиона долара обезщетение според , който първи съобщи новината.

„VDC твърди, че действията на г-н Доналдсън и BI са навредили материално на репутацията на MrBeast Burger и VDC, отказали са клиенти и разби трудно спечелените взаимоотношения с продавачи и доставчици, увреждайки финансовите резултати на стотици ресторанти в цялата страна и по света и причинявайки щети на VDC, които според доказателствата на VDC и собствените оценки на г-н Donaldson са в деветцифрен диапазон ”, каза VDC в изявление.

Donaldson срещу VDC и неговата компания майка миналата седмица. Той се опита да прекрати партньорството си с тях, цитирайки проблеми, включително "отвратителна" и "неядлива" храна. Оригиналният костюм твърди, че VDC е причинил „материална, незаменима вреда“ на марката MrBeast. Доналдсън също така твърди, че VDC е генерирал милиони долари приходи, но той „не е получил нито стотинка“.

В своя VDC твърди, че Доналдсън е направил „пренебрежителни коментари“ срещу компанията и MrBeast Burger. Той цитира няколко туита (някои от които изглежда са изтрити) от сензацията в YouTube, включително твърдения, че е искал да затвори MrBeast Burger и че „компанията, с която си партнирах, не ми позволява да спра, въпреки че е ужасно за моята марка .”

„Този ​​случай е за знаменитост в социалните медии, която вярва, че славата му означава, че думите му нямат значение, че фактите нямат значение и че той може да се откаже и да наруши договорните си задължения без последствия, ” Насрещните искове на VDC. „Той греши.“

MrBeast Burger използва основно , в което VDC е специализирана. Призрачните кухни нямат специални витрини (въпреки че някои работят от съществуващи физически ресторанти) и изпълняват поръчки само за доставка или вземане. Когато първото физическо място за MrBeast Burger отвори врати в Ню Джърси с присъствието на Доналдсън и неговия екип миналия септември, се появиха повече от 10 000 души.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР