Компанията YI Technology в партньорство с Google представи на CES

...
Компанията YI Technology в партньорство с Google представи на CES
Коментари Харесай

YI Technology съвместно с Google представи камерата YI Horizon VR180

Компанията YI Technology в партньорство с Гугъл показа на CES 2018 камерата YI Horizon VR180.

Тя употребява новия формат VR180, създаден от Гугъл, който е планиран за приложения за виртуална действителност. Тя поддържа YouTube и Гугъл Photos, тъй че потребителите да могат да преглеждат сниманите с нейна помощ материали посредством Гугъл Cardboard, Daydream, PSVR и други аксесоари. Също по този начин е допустимо възпроизвеждане и в 2D.



Стереоскопичната 3D-камера може да снима вълнуващо 3D-видео с 5.7 K резолюция и периодичност от 30 фрагмента в секунда (fps). Тя също по този начин може да основава панорамно изображение и поддържа опция за директна транслация в 4K-резолюция.



Основни характерности на YI Horizon VR180:
Чипсет Ambarella H2V95 с поддържа на видео снимане и фотоси в резолюция 5.7 K;Онлайн лъчение на видео в действително време;Въртящ се сензорен екран с диагонал 2,2 инча (640 × 360 пиксела);Вграден WiFi, порт USB Type-C за високоскоростен транспорт на данни;Четири професионални микрофона с външно шумоподтискане;Приложението VR180 на Гугъл Ви разрешава да управлявате фотосите и видеоклиповете;Съвместима с YouTube и Гугъл Photos.


Камерата YI Horizon VR180 ще стане достъпа през второто тримесечие на 2018 година, само че все още не можем да назовем приблизителната цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР