Компанията „Warner Bros“ ни зарадва с първи снимки от предстоящия

...
Компанията „Warner Bros“ ни зарадва с първи снимки от предстоящия
Коментари Харесай

Какво знаем досега за втората част на „Жената чудо“

Компанията „ Warner Bros “ ни зарадва с първи фотоси от идния втори филм за Жената знамение.

Голямата изненада в тях е наличието на Крис Пайн , за който почитателите се надявахме, само че не чакахме да се завърне, поради ориста на героя му Крис Тревър в предходната част (в случай, че не знаете каква е тя, няма да ви споделям, само че пък вие гледайте!).

 Жената знамение Гал Гадот филм Warner Bros

Още предходната година стана ясно концепцията новата история да бъде ситуирана в наши дни или най-малко няколко десетилетия след Първата международна война, когато се развиваха събитията във кино лентата от 2017.

Заглавието на новата лента ще бъде „ Жената знамение 1984 “ и до момента в който елементи към сюжета към момента не са разкрити от студиото, то за него знаем най-малко две неща.

 Жената знамение Гал Гадот филм Warner Bros

В продължението Гал Гадот като Диана (каквото е същинското име на героинята) още веднъж ще се намеси във война – този път Студената. Това ще бъде и мотивът да се сблъска с доктор Барбара Ан Минерва - злодея антагонист в историята, прочут още като Гепарда.

В ролята ще влезе Кристен Уиг , която сме привикнали да гледаме в комедийни функции, а това прави бъдещото ѝ осъществяване още по-любопитно.

 Жената знамение Гал Гадот филм Getty

Предстоят да бъдат оповестени и останалите артисти, които ще вземат присъединяване. Засега се знае, че към Гал Гадот и Крис Пайн се причислява Педро Паскал , въпреки и съответната му роля да не е известна. Има клюки, че във кино лентата ще се появи и Линда Картър – актрисата, изиграла за първи път именитата комиксова героиня през 70-те години.

Снимките на „ Жената знамение 1984 “ към този момент са почнали и с изключение на в няколко разнообразни американски щата, част от тях ще се състоят още във Англия, Испания и Канарските острови.

 Жената знамение Гал Гадот филм Getty

В момента текат фотосите на продължението, което още веднъж е под режисурата на Пати Дженкинс. Зад кадър тя е събрала множеството си сътрудници, работили по предходния филм.

Очаква се новата лента да излезе не по-рано от есента на 2019 година, а до тогава има време да наваксате с касовия предходник от предишното лято.

 Жената знамение Гал Гадот филм Getty

Не е нужно да си падате по филми за супергерои, с цел да оцените историята за една жена с чисто сърце и предпочитание да избави света. В случай, че са ви нужни още аргументи, то би трябвало да знаете, че „ Жената знамение “ се трансформира в най-печелившия игрален филм, режисиран от дама , и в това време счупи още няколко върха за комиксови екранизации.

Ето това е #ЖенскаСила!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР