Компанията все още не е обявена в ликвидация Делото със

...
Компанията все още не е обявена в ликвидация Делото със
Коментари Харесай

Днес е четвъртото заседание по делото със ЗК Олимпик в Кипър

Компанията към момента не е оповестена в разпродажба

Делото със застрахователната компания " Олимпик ” още веднъж е в Окръжния съд в Никозия - през днешния ден е четвъртото съвещание по желае за нейната неплатежоспособност, съобщи БНР. Компанията към момента не е оповестена в разпродажба и няма назначен от съда непрекъснат ликвидатор, защото в хода на правосъдното дело, което стартира на 12 септември, двама кредитори на сдружението оповестиха възражения против продължаването на процедурата за банкрут. Това са относително дребната транспортна компания от Лимасол " Експрес-гараж " ООД, която претендира за към 40 000 евро, и възразяващият като частно лице Никос Димитриу, чийто иск е на стойност от 390 000 евро за покриване на автомобилни вреди след пожар. И двете възражения обаче се оказаха проблематични. Адвокатската адвокатска фирма на транспортната компания се отхвърли да съставлява клиента си и той би трябвало да откри нов бранител до съвещанието през днешния ден. Второто оборване пък бе оповестено на предходното правосъдно съвещание на 26 октомври, след приключването на периода за подаване на възражения, и през днешния ден ще стане ясно решението по молбата на кредитора за влизане в почналата към този момент правосъдна процедура.
Независимо по кое време бъде произнесено правосъдното решение за оповестяване на компанията в разпродажба, то влиза в действие със задна дата, от 10 август, когато бе подаден искът от кипърската Служба за надзор на застрахователните компании.
Едва откакто то бъде обнародвано в Официалния вестник на Кипър, стартира да тече първият период по ликвидационната процедура - 35-дневният период за подаване на исковете от засегнатите клиенти.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР