Компанията Volkswagen съобщи за началото на производството на обновената версия

...
Компанията Volkswagen съобщи за началото на производството на обновената версия
Коментари Харесай

Започна производството на обновения Volkswagen Golf

Компанията Volkswagen заяви за началото на производството на обновената версия на осмото потомство Volkswagen Golf. Първата серийна кола от актуализирания модел беше наследник хечбек в най-наточената настройка Style. Името на цвета е Anemone Blue Metallic.

Новият модел се разпознава на първо място по променената предница. Той получава LED фарове с нов дизайн. Топ версията е оборудвана с IQ.Light - LED матрични фарове, които излъчват дълги светлини на доста огромно разстояние.

Има и още една присъща оригиналност. За първи път в европейски Volkswagen, логото на VW на радиаторната решетка е осветено. Интересно е още, че преди 50 години в същата фабрика стартира сглобяването на първия модел Golf.

От 1974 година Volkswagen към този момент е създал повече от 37 милиона автомобила от този модел, като повече от половината са направени в главния цех на марката във Волфсбург, който създава към 400 000 автомобила Golf годишно.

Volkswagen удостовери, че второто място по известност се държи от модела Beetle, чийто тираж беше към 12 милиона автомобила. Третото място е заето от кросоувъра Tiguan, от който досега са създадени повече от 3.5 милиона автомобила.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР