Компанията Vivo анонсира своя нов смартфон Nex Dual Display Edition.

...
Компанията Vivo анонсира своя нов смартфон Nex Dual Display Edition.
Коментари Харесай

Анонс на смартфона с два дисплея Vivo Nex Dual Display Edition

Компанията Vivo анонсира своя нов смарт телефон Nex Dual Display Edition . Това е наследникът на предходния модел Vivo Nex, само че с два екрана. Дизайнът на новото мобилно устройство е подобен, екранът няма разрез и не е сложена преносимата камера за автопортрети.

Основният екран е 6,4 инчов с резолюция 2340х1080 пиксела. На задния панел е подложен вторият 5,5-инчов екран с Full HD разграничителна дарба. И двата екрана са OLED. Под екрана е интегриран скенера за пръстови отпечатъци.



Поставянето на втори екран дава опция за отвод от потреблението на предна камера, тъй като автопортрети могат да се вършат с главната камера и задния екран. Камерата е двойна с резолюция 12+2 мегапиксела, като е подложен и един TOF (time of flight) 3D модул, който се употребява за различаване на лицето.

На задния панел е ситуиран пръстенът Lunar Ring. Той може да се употребява за мека подсветка при снимането на автопортрети и да осведоми за позвънявания и известия. Освен това, Lunar Ring може да пулсира в такт с възпроизвежданата музика.

Vivo предлага няколко разновидността за потреблението на втория екран. Освен за автопортрети, той може да се употребява като сензорен тъчпад в игрите. Освен това, вторият екран може да демонстрира освен на притежателя на смарт телефона, само че и на индивида, който ще бъде сниман, каква фотография ще се получи.



Vivo Nex Dual Display Edition се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с 8х Qualcomm Kryo 385 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 630. Налични са 10 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3500 mAh. Зареждането става посредством USB-C врата, като се поддържа технология за бързо зареждане. Поставено е и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Продажбите на смарт телефона Vivo Nex Dual Display Edition започват на 29 декември тази година в Китай при цена $725 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР