Компанията Virgin Atlantic обяви, че трябва да съкрати над 3000

...
Компанията Virgin Atlantic обяви, че трябва да съкрати над 3000
Коментари Харесай

Virgin Atlantic съкращава 3000 работни места

Компанията Virgin Atlantic разгласи, че би трябвало да редуцира над 3000 работни места във Англия и да приключи работата си на летището „ Гетуик ”, съобщи БГНЕС.
Шоковото известие идва, откакто съперникът British Airways съобщи, че не може да изключи закриването на активността си на „ Гетуик ”. Съюзът на водачите „ Балпа ” дефинира решенията на самолетните компании като " пагубни ".
Virgin Atlantic, която е в развой на кандидатстване за незабавни заеми от държавното управление, съобщи, че ще има съкращения на работни места на всички места.
" Преживяхме доста стихии от първия ни полет преди 36 години, само че никоя не беше толкоз пагубна, колкото пандемията от ковид и свързаната с това загуба на занаят за толкоз доста наши чиновници ", сподели изпълнителният шеф на Virgin Atlantic Шай Уест.
От „ Балпа ” обявиха: „ Това е още един ужасяващ удар за промишлеността и е доказателство за тежката обстановка, пред която е изправена английската авиация ”.
Virgin Atlantic също съобщи, че ще реалокира полетите си от „ Гетуик ” на „ Хийтроу ”. Той съобщи, че има намерение да резервира слотовете си на „ Гетуик ”, " с цел да може да се върне там по-късно в сходство с търсенето на клиентите ".
„ След 11 септември и международната финансова рецесия предприехме сходни мъчителни ограничения, само че за благополучие доста членове на нашия екип още веднъж летяха с нас в границите на няколко години ”, оповестиха от самолетната компания.
От летище „ Гетуик ” обявиха, че мениджмънтът на летището е „ доста тъжен " от проектите на Virgin Atlantic.
„ Не знаем по кое време страните ще стартират да отварят още веднъж своите граници или дали рестриктивните мерки ще останат за още дълго време. Авиокомпаниите би трябвало да се приспособяват към бранш, който в бъдеще ще бъде по-малък и по-слаб, без гаранции за това, по кое време ще се върнем на равнищата преди рецесията ", обявиха още от летището.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР