Компанията в Северна Македония е дъщерно дружество на V+O Comminication

...
Компанията в Северна Македония е дъщерно дружество на V+O Comminication
Коментари Харесай

V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

Компанията в Северна Македония е дъщерно сдружение на V+O Comminication България

V+O Comminication България откри свое поделение в Скопие при започване на септември 2021 година, с цел да дава стратегически информационни услуги за своите български и интернационалните клиенти в Северна Македония.
V+O Северна Македония стартира своята активност с работа по информационни и маркетингови стратегии за Sony и Hellenic Petroleum и нейния локален бранд OKTA.
" Откриването на офис в Северна Македония ни дава опция да обслужваме нашите клиенти, които ръководят от България пазари от района. Въпреки огромните културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите сътрудници в Скопие за локалния пазар ще допринесат доста при съответно адаптирането на информационните тактики на нашите клиенти ", сподели Светлана Савова, общоприет управител във V+O Communication България.
V+O Северна Македония ще дава стратегически информационни и консултантски услуги за световни и локални компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо обмисляне, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, ръководство на спешни обстановки, цифрови връзки и други
Офисът ще се управлява от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR организации в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи на Република Северна Македония като информационен съветник.
Към момента, V+O Group участва в 6 страни с близо 150 чиновници, които работят за повече от 190 клиенти и създават информационни тактики и стратегии за над 60 милиона консуматори.
„ Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в миг, кондензиран с провокации и благоприятни условия. Комбинацията от съществени локални гении с потвърден професионализъм и мащаба на нашата група в района ще бъде съществено преимущество за актуалните ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и стимулирани от това, което следва ", съобщи съоснователят и основен изпълнителен шеф на V+O Group, Янис Олимпиос.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР