Компанията Уолмарт, която се опитва да се превърне в достойна

...
Компанията Уолмарт, която се опитва да се превърне в достойна
Коментари Харесай

Уолмарт с нова услуга - ще доставя продукти до домовете и ще ги подреждат в хладилника

Компанията Уолмарт, която се пробва да се трансформира в почтена конкуренция на Амазон в доставките по домовете, разгласи, че нейните чиновници освен ще доставят покупките до домовете на клиентите, само че и ще ги подреждат в хладилника, съобщи Франс прес.

Новата услуга, предлагана от Уолмарт, ще се назовава " У дома ". Началото й ще бъде сложено тази година в няколко американски градове, предава Българска телеграфна агенция.

Така Уолмарт ще се конкурира с услугата на Амазон, наречена " Ключът на Амазон ". При тази услуга с помощта на код, който всеки пък се трансформира, чиновник на Амазон може да влезе в къщата на клиента в негово неявяване и да остави пакетите, които носи, вместо да чака пред вратата.

Сега клиентите на Уолмарт, които ще желаят да се възползват от сходна услуга, ще би трябвало да конфигурират електронна система за отваряне на вратата, с цел да могат доставчиците да влязат и да доставят носеното до кухнята, хладилника, до гаража или до което и да е място в къщата. Служителите, които ще извършват тази услуга, ще бъдат оборудвани с камери, които ще снимат дейностите им. Кадрите ще могат да се гледат от клиентите онлайн или по-късно. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР