Компанията United Media ще си партнира с продуцентската компания Cobra

...
Компанията United Media ще си партнира с продуцентската компания Cobra
Коментари Харесай

United Media продуцира сериал за „Розовите пантери“ съвместно с Драган Белогърлич

Компанията United Media ще си партнира с продуцентската компания Cobra Film, благосъстоятелност на фамозния сръбски артист, режисьор и продуцент, Драган Белогърлич, в основаването на сериала „ Аз, Розовата пантера “.

Сериалът е основан на едноименния разказ на Оливера Чиркочив , някогашна спортистка от югославския народен тим по баскетбол, влезнала в незаконния свят и станала част от интернационалната престъпна формация „ Розовите пантери “ . След ареста си тя прекарва осем години в най-строго охраняваните гръцки затвори . В искрено самопризнание тя разказва всички герои и събития, срещнати и претърпени преди и след задържането ѝ.

Работата на Белогърлич като режисьор, сценарист и продуцент на кино и телевизионни продукции е високо ценена освен в Сърбия, само че и в цяла Европа. Освен че е основател на новата поредност, Белогърлич е и основен продуцент на плана. Сценарият е дело на Вук Ршумович.

Досега, United Media и Cobra Film са продуцирали взаимно сериала Black Sun 2, който, съгласно IMDB, е най-хубавият сръбски сериал на всички времена , Branded in Court , както и кино лентата Chain Reaction за нуклеарната повреда във Винча, по който се работи сега.

Продуцирането на висококачествени сериали е в главната на тактиката за развиване на United Media. През последните години компанията се трансформира в една от най-големите продукционни компании в Югоизточна Европа. Произведените от компанията  сериали са най-гледаните на териториите, на които се излъчват и се нареждат сполучливо на интернационалния пазар.

United Media има вяра, че новият сериал, по който работи дружно с Белогърлич, ще пожъне страховит триумф . Самата тематика е доста завладяваща и забавна за обществото – освен в района, само че и в цяла Европа.

Снимките на новия сериал ще стартират следващата година на местоположения в Гърция, Сърбия и в други европейски градове.

United Media е водеща медийна компания в Югоизточна Европа. Тя работи в 8 страни и има 6 национални телевизионни канала, 50 платени тв канала, 30 уеб портала, 8 печатни издания и 5 радио станции.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР