Компанията Туитър (Twitter) съобщи, че ще пусне утре обновена версия

...
Компанията Туитър (Twitter) съобщи, че ще пусне утре обновена версия
Коментари Харесай

Twitter пуска утре обновена версия на абонаментната си услуга

Компанията " Туитър " (Twitter) заяви, че ще пусне на следващия ден актуализирана версия на абонаментната си услуга " Туитър Блу ", съобщи Ройтерс.

Потребителите могат да се абонират за обновената услуга, която ще им разреши да редактират туитове, да качват видеоклипове с резолюция 1080p и да получават синя отметка след инспекция на акаунта за 8 $ на месец през уеб, само че за 11 $ на месец през устройствата с операционна система iOS.

" Туитър " не изясни за какво потребителите на " Епъл " (Apple) са таксувани по-скъпо от останалите в интернет, само че в медиите се появиха известия, че компанията търси способи да компенсира таксите, начислявани във виртуалния магазин за мобилни приложения " Aп Стор " (App Store).

Първоначално " Туитър " пусна услугата още при започване на ноември, след което я спря, защото се появиха прекалено много подправени профили. След това беше планувано да започва още веднъж на 29 ноември, само че стартирането беше отсрочено.

Илон Мъск, който купи " Туитър " за 44 милиарда $, в поредност от туитове предишния месец разкритикува " Епъл ", в това число за 30-процентната такса, която производителят на айфони постанова на разработчиците на програмен продукт за покупки в приложенията.

След това той упрекна " Епъл ", че заплашва да отстрани " Туитър " от своя магазин за приложения и също по този начин съобщи, че производителят на айфони е спрял рекламата в платформата за обществени медии.

След последвала среща с изпълнителния шеф на " Епъл " Тим Кук обаче той написа в " Туитър ", че недоразумението с премахването на обществената мрежа от магазина за приложения е изчистено.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР