Компанията Туитър (Twitter) съобщи, че ще пусне утре обновена версия

...
Компанията Туитър (Twitter) съобщи, че ще пусне утре обновена версия
Коментари Харесай

Абонаментната услуга на Туитър по-скъпа за потребителите на Епъл?

Компанията " Туитър " (Twitter) заяви, че ще пусне на следващия ден актуализирана версия на абонаментната си услуга " Туитър Блу ", съобщи Ройтерс.

Потребителите могат да се абонират за обновената услуга, която ще им разреши да редактират туитове, да качват видеоклипове с резолюция 1080p и да получават синя отметка след инспекция на акаунта за 8 $ на месец през уеб, само че за 11 $ на месец през устройствата с операционна система iOS.

" Туитър " не изясни за какво потребителите на " Епъл " (Apple) са таксувани по-скъпо от останалите в интернет, само че в медиите се появиха известия, че компанията търси способи да компенсира таксите, начислявани във виртуалния магазин за мобилни приложения " Aп Стор " (App Store).

Първоначално " Туитър " пусна услугата още при започване на ноември, след което я спря, защото се появиха прекалено много подправени профили. След това беше планувано да започва още веднъж на 29 ноември, само че стартирането беше отсрочено.

Илон Мъск, който купи " Туитър " за 44 милиарда $, в поредност от туитове предишния месец разкритикува " Епъл ", в това число за 30-процентната такса, която производителят на айфони постанова на разработчиците на програмен продукт за покупки в приложенията.

След това той упрекна " Епъл ", че заплашва да отстрани " Туитър " от своя магазин за приложения и също по този начин съобщи, че производителят на айфони е спрял рекламата в платформата за обществени медии.

След последвала среща с изпълнителния шеф на " Епъл " Тим Кук обаче той написа в " Туитър ", че недоразумението с премахването на обществената мрежа от магазина за приложения е изчистено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР