Компанията Throwflame представи новия си продукт - робо-куче, наречено Термонатор,

...
Компанията Throwflame представи новия си продукт - робо-куче, наречено Термонатор,
Коментари Харесай

Tермонатор - първото в света огнедишащо роботизирано куче

Компанията Throwflame показа новия си артикул - робо-куче, наречено " Термонатор ", което има огнехвъргачка, инсталирана на гърба си. Тя изстрелва същинска огнена примес на съвсем 10 метра.

Както твърди компанията, това е първото в света " огнедишащо " роботизирано куче, способно да работи на всички места, до момента в който самите разработчици не го назовават ​​оръжие - неговите аналози преди този момент са били употребявани за основаване на специфични резултати във филми. Въпреки това, в случай че желаете, е изцяло допустимо да го употребявате като бойна единица. Според изданието Gizmodo, Термонатор в действителност е полуавтономно роботизирано куче от вида Unitree Go1, само че с огнехвъргачка. Очевидно разработчиците са избрали него, а не по-известните роботи Spot от Boston Dynamics, заради обстоятелството, че компанията строго не разрешава потреблението на техните роботи като оръжие.

Цената на този тип роботи също може да повлияе на избора. Spot е доста безценен - цената му доближава $70 000, до момента в който Unitree Go1 коства единствено $2700 до $3500, плюс дъгова огнехвъргачка за $700-900.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР