Компанията THQ Nordic сподели някои подробности за някои от най-големите

...
Компанията THQ Nordic сподели някои подробности за някои от най-големите
Коментари Харесай

Metro Exodus забавена, Darksiders 3 и Biomutant без дата на излизане

Компанията THQ Nordic показа някои детайлности за някои от най-големите си идни игри.В своя доклад за приходите си за първото тримесечие на 2018 година THQ Nordic удостовери, че шутъра Metro Exodus се забавя до първото тримесечие на 2019 година Metro Exodus се издава от Deep Silver , който THQ Nordic закупи по-рано тази година дружно с останалата част от гейм активите на Koch Media.
В отчета си издателят дава информация и за още две от своите предстоящи игри – това са Darksiders 3 и обещаващото екшън RPG Biomutant . Двете игри не бяха оповестени с дати на издание или даже прозорец за премиерата им и за жалост това ще продължи да е по този начин за още известно време.

THQ Nordic съобщи, че двете игри са „все още в развой на установяване на дата на пускане“. Вече знаем, че издателят ще прескочи E3, само че компанията даде обещание да покаже нов геймплей от Metro Exodus идващия месец.

За тази цел разработчикът 4A Games и Deep Silver излязоха с изказване за закъснението, което можете да прочетете по-долу.

„Работата по Metro Exodus напредва добре; всички ние сме в действителност разчувствани от това, което виждаме. Продължаваме да преглеждаме напредъка на игрите, с цел да подсигуряваме, че ще доставим артикул, който геймърите и феновете на серията Metro желаят и заслужават, както и да следим конкурентните ни артикули. Искаме всички да могат да изпитат най-амбициозната Metro игра досега в безусловно най-хубаво положение и затова сме взели решение да преместим датата на стартиране на пазара до Q1 2019“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР