Компанията ще разкаже как подкрепя общността по целия святТурнето Google

...
Компанията ще разкаже как подкрепя общността по целия святТурнето Google
Коментари Харесай

Google с турне за програмисти и в София

Компанията ще опише по какъв начин поддържа общността по целия свят

Турнето Гугъл Developers Community Roadshow включва събитие в София – на 21 юни, в София Тех Парк

Това лято екипът на Гугъл Developers обикаля 10 страни и 14 града в Европа с пъстър рейс. Роудшоуто ще посети академични и софтуерни паркове, където експертите ще показват стратегиите на Гугъл за софтуерни разработчици и започващи компании.
още по тематиката
Във всеки от градовете са планувани срещи с програмисти и тех-ентусиасти. Експертите на Гугъл ще проведат семинари на тематики като „ Създаване на интелигентни неща с Android Things “ и „ Машинно образование с Tensorflow”.

Освен това експерти от Гугъл Developer Groups ще опишат на участниците в срещите по какъв начин да станат част от тази и други общности, поддържани от интернет колоса.

Турнето Гугъл Developers Community Roadshow включва и събитие в София – на 21 юни, в София Тех Парк, на което компанията ще опише по какъв начин поддържа общността на програмистите по целия свят.

Събитието е опция за участниците да изградят мрежа с други дейни членове на общността от своя град. В турнето са планувани разнообразни семинари и запознаване с екипите на Гугъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР