Компанията ще предложи възможности за спортни залози за най-значимото рали

...
Компанията ще предложи възможности за спортни залози за най-значимото рали
Коментари Харесай

WINBET ще бъде партньор на Рали България


Компанията ще предложи благоприятни условия за спортни залози за най-значимото рали съревнование у нас

WINBET ще бъде формален сътрудник на 52-то Рали България и спонсор на шейкдауна преди старта на първия специфичен стадий. Също по този начин, WINBET ще предложи благоприятни условия за спортни
залози за надпреварата посредством своя уебсайт.

Шейкдаунът се завръща в програмата на Рали България след няколкогодишно спиране и съставлява опция за участниците да се приспособяват към особеностите на стадиите през уикенда и да приготвят колите си. Шейкдаунът ще се организира на особено 4-килиметрово трасе покрай Велико Търново. Част от програмата на шейкдауна е и сесията за подписи и изявленията с екипажите.

За първи път в историята на спортните
залагания в България, феновете на спортните залози ще имат опция да поставят залози за Рали България на уеб страницата, като WINBET ще предложи многообразие от пазари и атрактивни коефициенти.

Рали България е най-старото и най-престижно автомобилно съревнование в страната. Неговото 52-ро издание ще се организира сред 1 и 3 септември 2023 година в региона на Велико Търново и трети кръг от националния рали шампионат и е годно за European Rally Trophy. В него ще вземат присъединяване 31 екипажа от четири страни. Маршрутът на конкуренцията е с дължина от 150 км, разграничени в тринадесет напълно нови специфични стадия.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР