Компанията ще доставя корпоративен софтуер в странатаРумънският пазар за бизнес

...
Компанията ще доставя корпоративен софтуер в странатаРумънският пазар за бизнес
Коментари Харесай

Intelligent Systems отвори офис в Румъния

Компанията ще доставя корпоративен програмен продукт в страната

„ Румънският пазар за бизнес приложения открива нови благоприятни условия, от които ще можем да се възползваме посредством новия ни офис в Букурещ ”, съобщи Калин Цветанов, изп. шеф на Intelligent Systems
(снимка: Intelligent Systems)

Българската компания Intelligent Systems отвори дъщерно сдружение в Букурещ. Партньорът на Microsoft Dynamics за Централна и Източна Европа ще дава в Румъния ERP, CRM и BI решения, както и профилирани системи за ръководство на бизнеса на компании от ритейл бранша, фармацията, строителството, превоза и логистиката, както и на автомобилни дилъри.

Мениджър на новия офис е Александру Доробанту, потвърден експерт в областта на бизнес софтуера. Той ще управлява както активността на Intelligent Systems, по този начин и разрастващия се екип в страната, прецизираха от компанията.

След като откри клонове в Албания (2010 г.) и Турция (2011 г.), Intelligent Systems предстоящо уголемява активността си в прилежаща Румъния. Чрез екип от експерти в Букурещ компанията ще съкрати дистанцията с настоящите си клиенти в страната и ще обслужва по-ефективно румънския бизнес с решения, основани на платформата Microsoft Dynamics.

„ Румънският пазар за бизнес приложения открива нови благоприятни условия, от които ще можем да се възползваме посредством новия ни офис в Букурещ ”, съобщи Калин Цветанов, изпълнителен шеф на Intelligent Systems, при откриването, на което участваха представители на Microsoft, търговски асоциации и локалния бизнес.

След клоновете в Албания и Турция, компанията предстоящо отваря офис и в Румъния
(снимка: Intelligent Systems)

„ Способността да работим на локално равнище и да споделяме нашата техническа експертиза персонално е в същината на философията ни за обслужване на клиенти ”, добави Цветанов.

Българската софтуерна компания е внедрила повече от 450 плана в над 55 страни. Екипът на Intelligent Systems се състои от над 180 експерти, основани в Албания, България, Румъния и Турция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР