Компанията Sapphire Technology, добре известна със своите видеокарти, официално анонсира

...
Компанията Sapphire Technology, добре известна със своите видеокарти, официално анонсира
Коментари Харесай

Sapphire представи видеокартата Radeon RX 570 16GB HDMI Blockchain Graphics Card

Компанията Sapphire Technology, добре известна със своите видеокарти, публично анонсира графичната карта Radeon RX 570 с 16 GB буферна GDDR5 памет. Видеокартата е адресирана най-вече към хората, занимаващи се с рандеман на криптовалутата Grin. При добива на Grin, най-съществен е размерът на буферната памет. Налична е хардуерна поддръжка на логаритмите Cuckaroo 29+ и Cuckatoo 31+, чака се фърмуер и за Cuckatoo 32+. Производственият показател на новата графична карта е 11266-70-21G.

В доста връзки графичната карта Radeon RX 570 16GB HDMI Blockchain Graphics Card повтаря видеокартите от серията Nitro. Така да вземем за пример, употребява се същата охладителна система с два вентилатора с двойни лагери. Необходимо е подаването на в допълнение зареждане посредством единствения 8-пинов конектор.



Използва се графичния процесор AMD Polaris 20 с 2048 поточни процесора, 128 текстурни блока и 32 растерни модула. Графичната памет с потенциал 16 GB се свързва с процесора посредством 256-битова шина. Паметта работи с ефикасна периодичност 7 GHz и обезпечава пропускателна дарба от равнище на 224 GB/s. Новият ускорител може да се употребява и за извеждане на изображение – на интерфейсния панел е подложен един HDMI видеоизход.

Производителят не разгласи цената на графичната карта Radeon RX 570 16GB HDMI Blockchain Graphics Card. Според предварителни данни, тя ще се продава за оkоло $350.

Интересът на Sapphire към криптовалутата Grin е понятен: компанията е един от разработчиците на тази цифрова валута.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР