Компанията Samsung официално обяви датата на презентацията на новите смартфони

...
Компанията Samsung официално обяви датата на презентацията на новите смартфони
Коментари Харесай

Samsung покани всички на презентацията на Galaxy S10

Компанията Samsung публично разгласи датата на презентацията на новите смарт телефони от флагманската серия Galaxy S. Въпреки многочислените клюки, събитието няма да се състои на ревюто MWC 2019, а пет дни по-рано – на 20 февруари тази година .

Да си напомним, че съгласно последното приключване на информация, новата серия ще включва пет смарт телефона. Сред тях са Galaxy S10 Lite с 5,8-инчов екран с единична съществена камера, 6,1-инчовия Galaxy S10 с двойна камера на гърба и 6,44-инчовия Galaxy S10+ с тройна съществена камера на задния панел и двойна предна камера.

Останалите два модела ще поддържат най-новите 5G мобилни мрежи и ще имат керамичен корпус, като единият от всички тези модели се чака да е сгъваем. Смартфоните с поддръжката на мобилните мрежи от пето потомство са планувани извънредно за американския мобилен оператор Verizon.

И петте нови смарт телефона на Samsung според от района ще се базират на системата върху чипа Snapdragon 855 или Exynos 9820. Да си напомним, че Exynos 9820 се създава посредством 7 нанометров софтуерен развой и реализира в AnTuTu над 325 000 точки, което е повече от всяко друго мобилно устройство, работещо под ръководството на Оценка за съвместимост Android.

Очаква се минималният потенциал на оперативната памет да е 6 GB, а на вградената памет – 512 GB. Според предварителна информация, цената на телефоните ще варира от $700 до $1500.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР