Компанията призова и служителите си по целия свят да помагатCisco

...
Компанията призова и служителите си по целия свят да помагатCisco
Коментари Харесай

Cisco отпуска $225 млн. за борба с коронавируса

Компанията прикани и чиновниците си по целия свят да оказват помощ

„ Cisco би трябвало и ще направи повече, с цел да помогне на другите да се преборят с световната пандемия ”, сподели основният изпълнителен шеф на компанията Чък Робинс
(снимка: Cisco)

Производителят на мрежово съоръжение Cisco отпусна 225 милиона $ за битка с пандемията от ковид C ovid-19. Помощта се дава както непосредствено – в брой, по този начин и в артикули, които компанията ще обезпечи гратис.

Освен това Cisco прикани своите 77 хиляди чиновници  по света да оказват помощ на тези, които са директно ангажирани в битката против пандемията, и на организации с нестопанска цел, които също вземат участие в този развой.

„ Cisco би трябвало и ще направи повече, с цел да помогне на другите да се преборят с световната пандемия ”, сподели основният изпълнителен шеф на компанията Чък Робинс.
още по тематиката
„ Много хора в нашите общности към този момент са имали огромни проблеми преди тази трагична пандемия. Хора, които са били уязвими, изправени пред още по-големи опасности за тяхното здраве, непоклатимост, жилища и благоденствие ”.

Междувременно, множеството от чиновниците на Cisco към този момент работят отдалечено. Промяната засегна централата на компанията в Сан Хосе, Калифорния, и офисите й в Съединени американски щати, включително в Сан Франциско, Ню Йорк и щата Вашингтон.

Също по този начин чиновниците на поделенията на Cisco отвън Съединените щати работят отдалечено – най-много в страни като Китай, Италия, Южна Корея и Австралия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР