Компанията представя нова игра с награди - „Дни на късмета

...
Компанията представя нова игра с награди - „Дни на късмета
Коментари Харесай

Нова игра с награди в Huawei AppGallery

Компанията показва нова игра с награди - „ Дни на шанса с HUAWEI ".

Непосредствено след световната вест за съвсем удвоения брой приложения в Huawei AppGallery една година след формалното оповестяване на проектите за международното ѝ разгръщане, българският офис показва нова игра с награди „ Дни на шанса с HUAWEI ". Действието се развива на територията на България, от 3 март до 3 април 2021 година, като играта е налична за всички консуматори на Android устройства, които имат регистриран неповторим HUAWEI ID. Това включва както притежателите на Huawei смарт телефони и таблети, по този начин и на други Android устройства, които са изтеглили и употребяват магазина за приложения на Huawei - AppGallery, и са се записали с HUAWEI ID за територията на България.

Механизмът на играта е елементарен и подсъзнателен. Всеки участник може да изтегля приложения от AppGallery от авансово заложена селекция от такива, като всяко евакуиране му дава късмет да обръща виртуални карти, зад които са скрити премиите. Едно евакуиране на приложение дава един късмет за премия, като всеки участник има право да обръща до 3 карти дневно, откакто е свалил 3 приложения.

Наградите са 2 броя таблети HUAWEI MediaPad M5 lite, 1 брой аудио колона HUAWEI Sound, 200 броя ваучери за Taxistars, всеки на стойност 5 лв., и 200 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 1 евро, които могат да се употребяват за извършване на покупки в AppGallery. В изискванията на играта, налични от AppGallery, е разказано в детайли по какъв начин се получават физическите награди и по какъв начин се получават и употребяват ваучерите и талоните.

Броят и разнообразието на българските приложения в AppGallery се усилва с всяка минала седмица. Платформата към този момент е в Топ 3 магазини за приложения в света, бързо набира скорост и дава на потребителите все по-добро преживяване, както на база на приложенията в нея, по този начин и с метода на интеракция с тях и с регулярни занимателни акции, които радват непрекъснато растящият ѝ брой почитатели у нас.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР