Компанията посочва, че е взела това решение, за да може

...
Компанията посочва, че е взела това решение, за да може
Коментари Харесай

Украйна ще ограничи потреблението на ток в Киев frognews.bg

Компанията показва, че е взела това решение, с цел да може да обезпечи ток за най-малко 2-3 часа дневно на всеки клиент. В същото време Русия приготвя нова вълна от ракетни офанзиви против енергийна мрежа на Украйна. Това предизвестие бе обявено по време на визитата на външните министри на няколко европейски страни в Киев, с цел да изразят поддръжката си за украинската страна, в това число първите дипломати на кандидатките за участие в НАТО Финландия и Швеция.

 

Говорителят на генералния щаб на украинската войска посочи, че в Черно море се е появил съветски ракетен транспортен съд, който има 8 ракети вид " Калибър ". Президентът Володимир Зеленски предизвести украинците да чакат още една сурова седмица без електричество и отопление, защото Русия възнамерява нови удари против енергийната инфраструктура на страната.

 

Сраженията на фронта не престават. От съветското министерство на защитата показват, че боевете в източна Украйна не са довели до основни промени във фронтовите линии. Според информацията съветските войски са отразили украински контраатаки край Лиман, Соледар и Павловка в Донецка област. Назначената от Москва окупационна администрация отхвърли съветската войска да се приготвя да се изтегли от Запорожката АЕЦ в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР