Компанията показа какви точно тестове са преминали механизмите за сгъване

...
Компанията показа какви точно тестове са преминали механизмите за сгъване
Коментари Харесай

Samsung показа издръжливостта на Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 в ново видео

Компанията сподели какви тъкмо проби са минали механизмите за прегъване и какъв брой години може да издържи смарт телефона с еластичен екран.

Издръжливостта на сгъваемите смарт телефони постоянно е била съществена грижа. Затова Samsung реши да създаде специфични роботи, които правят всички нужни проби за качество на фирмените панти.

След анонса на Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, компанията показа видео, в което и двете устройства минават през 200 000 цикъла на прегъване. След това идва се тестват за удар — новата структура на пантите Flex Hinge включва двойна релса, която оказва помощ за разпръскване на силата на удара.

След това бяха показани тестванията за водоустойчивост — Samsung тества устройствата както по стандарта IPX8 (потапяне на дълбочина до 1,5 м за 30 минути), по този начин и по IPX4 (използване на дюзи за напръскване на телефоните с вода). Освен това марката е провела проби за устойчивост на висока температура и мокрота, след което още веднъж е повторила серията от проби за рухване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР