Компанията подписа глобален договор за дистрибуция с AdvantechAcronis ще предоставя

...
Компанията подписа глобален договор за дистрибуция с AdvantechAcronis ще предоставя
Коментари Харесай

Acronis сключи партньорство за IoT киберзащита

Компанията подписа световен контракт за дистрибуция с Advantech

Acronis ще дава киберзащита на организации по целия свят посредством дистрибуторската мрежа на Advantech (графика: Acronis блог)

Компанията за киберсигурност Acronis подписа ново световно съглашение за дистрибуция с новатора в интелигентните IoT системи Advantech. Двете компании си сътрудничат за свързване на системи и програмен продукт още от 2011 година, като създават интегрирани решения за и ндустрията.

От години Advantech оборудва своите устройства със софтуера WISE-PaaS, който включва технологията за киберзащита на Acronis. Сега двете компании уголемяват стратегическото си партньорство в областта на дистрибуцията. Те ще си сътрудничат и в консолидираното на решения за бекъп на Acronis в WISE-PaaS/DeviceOn – решение за ръководство и взаимно планиране на устройства.
още по тематиката
Решенията за киберзащита на Acronis адресират петте вектора на киберзащитата – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS).

Този метод обезпечава на потребителите данни, които са освен сигурни, само че и елементарно налични и възстановими.

Благодарение на дистрибуторската мрежа на Advantech, Acronis ще дава киберзащита на организации по целия свят, акцентира създателят и изпълнителен шеф на компанията – Сергей Белоусов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР