Компанията Пежо планира да разкрие допълнително 600 нови работни места

...
Компанията Пежо планира да разкрие допълнително 600 нови работни места
Коментари Харесай

Пежо ще наеме допълнително 600 работници за френския си завод в Хорден



Компанията " Пежо " възнамерява да разкрие в допълнение 600 нови работни места в завода си в град Хорден, Северна Франция, с цел да отговори на мощното търсене на коли, създавани там, оповестява организация MarketWatch.

Френската автомобилна компания обаче добави, че плануваният новоназначен личен състав ще бъде най-вече с краткотрайни контракти за 18 месеца напред.

Този ход е в отговор на мощното търсене на Peugeot Expert и Traveler, както и на моделите на компания Citroen Jumpy и SpaceTourer, които се създават в завода в Хорден от 2016-а година насам.

Трябва да се има поради, че този цех в Северна Франция сплотява лекотоварни коли на марките Citroen и Peugeot в взаимната автомобилна компания, както и произвеждане за Toyota Motor Corp., с която Peugeot има съглашение за партньорство.

Резултатите, реализирани от тези коли в Европа, ни насърчиха да пригодим и подкрепим изключителната динамичност на продажбите, създавайки нов индустриален екип, съобщи шефът по производството на компанията в Северна Франция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР