Компанията Panasonic продължава да разширява продуктовата си линия от бюджетни

...
Компанията Panasonic продължава да разширява продуктовата си линия от бюджетни
Коментари Харесай

Panasonic разширява гамата си от бюджетни смартфони с модела Eluga I9

Компанията Panasonic продължава да уголемява продуктовата си линия от бюджетни смарт телефон Eluga. През септември тази година, разработчикът показа модела Eluga I4 с 5-инчов екран и резолюция 720p, а през днешния ден стана известно идното стартиране на смарт телефона Panasonic Eluga I9, който по характерности е доста сходен на Eluga I4, само че разликите в дизайна и хардуера към момента са налични.

Телефонът употребява 5-инчов екран с резолюция 720p въз основата на технологията IPS, който е затворен в железен корпус с дебелина 7,8 мм. В основата на Panasonic Eluga I9 стои четириядрения процесор MediaTek MT6737 с периодичност от 1.25 Ghz, който е прочут от модела Eluga I4. Обемът на оперативната памет е 3 GВ, а за предпазване на данните е планувана вградена памет от 32 GВ, разширяема чрез microSD карти.

Основната камера е с резолюция 13 Мегапиксела и има мълния. В непосредственост до нея участва и скенерът за пръстови отпечатъци. За видео диалози и селфита е очакван 5 Мегапикселов датчик. За автономията на смарт телефона ще дава отговор акумулаторна батерия с потенциал 2500 мАч.

Моделът Panasonic Eluga I9 работи под операционната система Гугъл Android 7.0 Nougat и ще се предлага в три разцветки: Space Gray, Champagne Gold, Blue. Устройството ще се появи на 15 декември на цена към $116.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР