Компанията отново потвърждава ангажираността си за бързо разрастване на своята

...
Компанията отново потвърждава ангажираността си за бързо разрастване на своята
Коментари Харесай

WEB SUMMIT 2020: Huawei официално представи HMS Connect в Европа

Компанията още веднъж удостоверява ангажираността си за бързо разгръщане на своята екосистема HUAWEI Mobile Services (HMS) в международен мащаб

В онлайн формат започва годишната конференция за цифрова стопанска система и нови технологии Web Summit 2020, на която Huawei има интензивно наличие с нови министър председатели и уъркшопи, презентирани от световни HMS екипи.

Повече благоприятни условия с HMS Connect

Като значима част от HMS екосистемата, HMS Connect e платформа, предопределена за разработчици на приложения, снабдители на наличие и услуги, начинаещи и дребни и междинни предприятия. Тя дава нов набор от принадлежности, които дават опция за по-ефикасно създаване на приложения, разбор на данни, решения за генериране на растеж и монизация, както и други преимущества, и всичко това на едно място.

HMS Connect се състои от няколко съществени услуги: AppGallery Connect, Business Connect, Content Connect, HUAWEI Ability Gallery, и други. Тези принадлежности ще свързват световни сътрудници и разработчици с милиони консуматори на устройствата на Huawei, осигурявайки висококачествено цифрово преживяване.

Джервис Су, Вицепрезидент за Mобилните услуги в Huawei Consumer Business Group, показа: " Повече от 700 милиона консуматори на Huawei в международен мащаб, в това число повече от 80 милиона в Европа, имат достъп до цялостната цифрова екосистема посредством HMS приложения, като AppGallery, Browser, Mobile Cloud, Petal Search, Petal Maps, Assistant, Video, Themes, други. Със стартирането на HMS Connect, ние предоставяме нови благоприятни условия и изгоди за бизнеса и разработчиците по целия свят, с цел да осигурим по-добри услуги и преживявания за крайните консуматори "

Серия панели #EmpowerInnovations на Web Summit 2020

В рамките на световния конгрес, Huawei е хазаин на серия от онлайн панели, на които споделя с разработчици и сътрудници от целия свят скъпи инсайти за развиването на HMS екосистемата, отвесни бизнес решения, сполучливо осъществени планове и последни вести към HMS Core. Сред участниците в панелите са имена като организацията за изследвания CCS Insight, доставчикът на мобилни финансови услуги Moven, платформата Lootboy, ритейл веригата Lenta, както и основни фигури от Huawei.

" Искаме разработчиците да съумеят в предлагането на своите приложения на по-широка публика, без значение от границите, благодарение на нашето партньорство ", показа Янмин Уанг, Президент за световни партньорства и развиване на екосистемата в Huawei Consumer Business Group.

За повече информация по отношение на HMS Connect и услугите на Huawei посетете

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР